Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Ιλιον-Πορφυρας 0-3

Εξηντα τεσσερα λεπτα χρειαστηκε για να ολοκληρωσει τις υποχρεωσεις της για τη regular season η γυναικεια ομαδα του Πορφυρα. Σε μια επαναληψη του τελικου του Κυπελου, η ομαδα μας περασε ευκολα απο το κλειστο του Ιλιου κερδιζοντας το τοπικο συγκροτημα με 6-25, 16-25, 18-25. Ετσι  ο coach Μανωλης Αποστολογιωργακης ειχε την ευκαιρια να ξεκουρασει καποιες ελαφρα τραυματισμενες αθλητριες του και να δωσει χρονο συμμετοχης σε ολο το διαθεσιμο εμψυχο υλικο του, ενα βημα πριν απο την εναρξη των play-off.
Η ομαδα του κ. Καλογερογιαννη δεν θυμισε φετος το ισχυρο συγκροτημα προηγουμενων χρονων, πληρωνοντας την μαλλον αναγκαια ανανεωση που επιχειρησε, ευχομαστε ομως συντομα να επανελθει στους ισχυρους της κατηγοριας μιας και η περιοχη ειναι παραγωγος αθλητων και αθλητριων, και οχι μονο του volley.
Σε καλη κατασταση για ενα ακομα παιχνιδι η libero μας Αρτεμις Γκουρα, πολυ αποτελεσματικη σε υποδοχη και επιθεση η Λαουρα Κορνια, κορυφαια του αγωνα η Νατασα Μαλκοπουλου, οι κεντρικες Θεοχαρη, Μπαλη, Χαλβατζη σε συναγωνισμο για την καλυτερη στατιστικη στην επιθεση -γενικα η ομαδα δειχνει ετοιμη να ταλαιπωρησει κοσμο στη διαδικασια των play-off. Σε μια βδομαδα θα παρουμε μια πρωτη γευση για το αν τα κοριτσια μας εχουν τα ψυχικα κυριως αποθεματα να συνεχισουν το παρατεταμενο finish της φετινης χρονιας.
Η διαιτησια των Τσιμπινου-Κωνσταντοπουλου περασε εντελως απαρατηρητη αρα θεωρειται ακρως επιτυχημενη. Θελουμε να πιστευουμε οτι στην κριτικη που καναμε ολη τη χρονια στους διαιτητες εριχνε μια ματια και η διοικηση της ενωσης τους και θα εξασφαλισει για τα play-off τη συμμετοχη των καλυτερων. Οι συνθεσεις των ομαδων.
ΙΛΙΟΝ: Χαντζη, Τσιουστα, Φετανη, Ρουπα, Μπελλα, Παπανδρεου, Κουλιερη, Αλεξοπουλου, Χρυσοσπαθη(L), Κασσου.
ΠΟΡΦΥΡΑΣ: Μαλκοπουλου, Χαλβατζη, Θεοχαρη, Μπαλη, Χατζηκωνσταντη, Αθανασοπουλου, Λιουκα, Τσιμηλα, Κορνια, Γκουρα(L), Χατζηπετρου, Γρηγοριου.