Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Πάμε σε τουρνουά στο Μοσχάτο αλλά να είμαστε έτοιμοι γι αυτό

Η Ακαδημία του τμήματος βόλει του Πορφύρα θα πάρει μέρος το Σάββατο 8 Μαίου σε τουρνουά στο Μοσχάτο όπου θα αγωνισθούν ομάδες απο όλη τη δύναμη της ΕΣΠΕΔΑ .
Θα πάμε σε  αυτό το τουρνουά με 40 κορίτσια τα οποία έχουν  προετοιμασθεί ανάλογα απο τις προπονήτριες τους Πόπη Χατζηκαωνσταντή κι Αρτεμις Γκούρα .
Τα κορίτσια θα συνοδέψουν ,όπως πάντα ,εκπρόσωποι της διοίκησης του τμήματος για να δούν την πρόοδο των παιδιών αλλά και να είναι εκεί για θέματα λειτουργικά κι ασφάλειας.

Αυτό που ζητάμε απο τους γονείς είναι να μη ρωτήσουν τα κορίτσια μας αν νίκησαν ή πόσο ήταν το σκορ αλλά να αναρωτηθούν αν πέρασαν καλά κι αν έκαναν αυτό που μπορούσαν καλύτερο στη συγκεκριμένη στιγμή.Το αποτέλεσμα θα έλθει αλλά να μη δηλητηριάζουμε τα μωρά μας με το δικό μας άγχος.
Αφείστε τα παιδιά να παίξουν και να χαρούν κι εμείς είμαστε εδώ για να ελέγξουμε την βελτίωση τους.
Το τμήμα βόλει γυναικών του Πορφύρα έχει 120 κορίτσια όχι για να εισπράττει συνδρομές  αλλά για να ετοιμάσει κι άλλα κορίτσια που θα ακολουθήσουν τον δρόμο της Χριστίνας ,της Στέβης ,της Φρόσως αλλά και των άλλων παιδιών μας ,της Θοδώρας ,της Μαρίας ,της Ζωής ,της Ελισάβετ και των άλλων μωρών μας που πέρασαν απο το φυτώριο στην πρώτη ομάδα και φόρεσαν τη φανέλλα του Ποφύρα .
Μόνο σας παρακαλούμε ,αφείστε τα παιδιά να παίξουν και να χαρούν αλλά και να ζήσουν με τα λάθη τους γιατί κανείς απο όλους εμάς ποτέ δεν ήταν αλάθητος ώστε να ζητά απο τα κορίτσια να μάθουν χωρίς να λαθέψουν .