Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Να ποιό είναι το κέρδος για τον Πορφύρα

Η κοινωνική συσπείρωση κι η συνοχή της περιοχής μας ,της Πειραικής Χερσονήσου ( Φρεαττύδα ,Πειραική ,Καλλίπολη ,Χατζηκυριάκειο ,Πηγάδα ) με τους 80.000 κατοίκους ,γύρω απο την ομάδα βόλει γυναικών του Πορφύρα ,είναι το μεγαλύτερο κέρδος που έχουν φέρει οι προσπάθειες των κοριτσιών και του προπονητή ,με την αρωγή των ανθρώπων που σε διακριτούς ρόλους είναι έξω απο τις γραμμές .
Τα μικρά ,απλά πράγματα φέρνουν την αναγνώριση και την αποδοχή και δημιουργούν υπερηφάνεια.
Οπως τα όμορφα και χρήσιμα δώρα που έκανε σε όλες τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας μας ο κ.Γιάννης Φουστέρης που δεν είναι απλώς και μόνο ένθερμος φίλος του Πορφύρα αλλά και μεγάλος γουρλής αφού ποτέ με εκείνον στην εξέδρα δεν έχουμε χάσει .
Τον ευχαριστούμε θερμά .Μας συγκίνησε .Γιατί οι ομάδες που έχουν δίπλα τους ανθρώπους που τις αγαπούν είναι εντέλει κι αυτές που έχουν νόημα ύπαρξης .
Παράλληλα ,ευχαριστίες υπάρχουν και για τον κομμωτή Μάνο που προσφέρει δωρεάν επίσκεψη στο κομμωτήριο του στα κορίτσια  της γυναικείας ομάδας μας .Ο Μάνος έχει το κομμωτήριο του στην Πηγάδα ,στην οδό Αντωνίου Θεοχάρη ,στο νούμερο 5 και κάνει καλλιτεχνίες με τα χέρια του .
Αυτός ο ξεσηκωμός απο απλούς ,καθημερινούς ανθρώπους ,η παρουσία 6 μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Πορφύρα στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με την Ιριδα ,η ζεστασιά που απολαμβάνει αυτή η ομάδα ,μας γεμίζουν ικανοποίηση .
Πάμε όλοι μαζί στο ταξίδι μας και το ευχαριστιόμαστε .
Η διασκέδαση συνεχίζεται .