Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Ζητήσαμε εξαίρεση του Δευτερίγου απο όλα τα ματς του Πορφύρα

Η Διοίκηση του Πορφύρα ζήτησε σήμερα το πρωί απο την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΣΠΕΔΑ την εξαίρεση του διαιτητή Δευτερίγου απο όλους τους αγώνες των τμημάτων του Πορφύρα.
Η εμπάθεια κι η προκατάληψη του απέναντι στον Πορφύρα έχουν αποδειχθεί επανειλημμένα.
Μας αδίκησε και μας αντιμετώπισε κατάφωρα αρνητικά σε αγώνες κορασίδων ,νεανίδων και γυναικών ,με αποκορύφωμα το ''χειρουργείο'' στην Ηλιούπολη με την Φιλία.
Φθάνει πια .
Ο άνθρωπος αυτός έχει δείξει κίτρινη κάρτα στον Μανώλη Κελέκο και τον Νίκο Δελαγραμμάτικα ,τους πιο γνωστούς....αρχιχούλιγκαν του χώρου και γνωστούς επίσης για το...ακατάσχετο υβρεολόγιο που χρησιμοποιούν όπως και για την παραβατική κι όλως αγενή συμπεριφορά τους ,μέσα στα γήπεδα κι έξω απο αυτά.
Χθες στην Ηλιούπολη τον πείραξε που μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πορφύρα ,πριν απο το ματς ,μετακίνησε μία καρέκλα για να καθήσει να σημειώσει κάτι γι ένα λεπτό αλλά ξεκίνησε κανονικά το ματς αν και δεν υπήρχε ούτε φωτεινός πίνακας σε σωστή λειτουργία ,ούτε ταμπλό με καρτελάκια.
Την εξαίρεση του Δευτερίγου εγκληματίσαμε που δεν τη ζητήσαμε πριν απο το ματς με την Φιλία γιατί μας είχε δείξει τις διαθέσεις του απο το παιχνίδι πρωταθλήματος στο γήπεδο μας ,με τον ίδιο αντίπαλο .
Τη ζητάμε τώρα και θέλουμε να γίνει κατανοητό ότι πρέπει να γίνει δεκτή.
Είναι η πρώτη φορά στα 20 χρόνια ιστορίας του τμήματος μας που ζητάμε εξαίρεση διαιτητή αλλά  το κακό παράγινε .
Προκειμένου να εκτεθούν οικογενειάρχες άνθρωποι ,καλύτερα να μη ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας .Μέχρι εδώ.