Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Πάντα υπάρχει ένα κέρδος ....

Μέσα στο σκοτάδι πάντα υπάρχει ένα φως .Ποτέ δεν είναι όλα μαύρα .Αρκεί να θέλουμε να δούμε .Ποιό ήταν το κέρδος που είχαμε απο το παιχνίδι μας με την Φιλία  ,πέρα απο την αφοσίωση ΟΛΩΝ των κοριτσιών στην κοινή προσπάθεια και την εξαιρετική συμπαράσταση απο την εξέδρα ;
Η απόδοση της 16χρονης πασαδόρου μας Φρόσως Χατζηπέτρου που ήταν πολύ καλή στο δεύτερο σετ κατά το οποίο χρησιμοποιήθηκε .
Η προσοχή που δείχνουμε στα παιδιά της Ακαδημίας μας κι  η ποιότητα που υπάρχει σε αρκετά απο αυτά ,αποτυπώνεται στην εμφάνιση της Φρόσως στον τελικό των πλαίυ οφφ .
Ο Πορφύρας επένδυσε σε έτοιμες αθλήτριες ,νεαρές σε ηλικία ,αλλά ποτέ δεν αδιαφόρησε για το φυτώριο του .Στο οποίο δεν κάνουμε μεταγραφές και παιδομάζωμα αλλά πάντα προχωράμε με τα παιδιά της περιοχής μας .
Είναι θέμα φιλοσοφίας .
Η δουλειά που έγινε στο φυτώριο μας χάρις στη χρηματοδότηση απο την MARFIN αποδίδει καρπούς με κορίτσια που μπορούν να προσφέρουν στην πρώτη ομάδα παίζοντας σωστό βόλει και μένοντας παράλληλα στο σωστό επίπεδο συμπεριφοράς και πειθαρχίας.
Κοντά στην Βίκυ και την Αρτεμις πέρσι και δίπλα στη Δήμητρα φέτος ,η Φρόσω κέρδισε εμπειρίες.
Υπομονή ,εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση χρειάζονται τα κορίτσια της Ακαδημίας μας κι η σταθερότητα ,η συνέχεια κι η πρόοδος θα καθορίσουν την πορεία του Πορφύρα.