Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Ωραία πορουσία των Μίνι στην Αργυρούπολη

Θα ξεκινήσουμε την αναφορά μας στο τουρνουά Μίνι της Αργυρούπολης απο αυτό που αισθανόμαστε ότι πρέπει να ιεραρχήσουμε ως πρώτο .
Χίλια μπράβο απο τον Πορφύρα στις κυρίες της ΕΣΠΕΔΑ Δώρα Χαριτίδου ,Λία Δαρζέντα και Ελένη Σκλαβούνου όπως και στον  επικεφαλής του τμήματος βόλει του ΑΟΝΑ κ.Χειλαδάκη ,στον προπονητή των Ακαδημιών του ΑΟΝΑ κ.Παπανικολάου και στις δύο κόρες του κ.Χειλαδάκη ( που είναι αξιέπαινες γιατί στηρίζουν το μεράκι του πατέρα τους ,ως αθλήτριες αλλά και προπονήτριες κι οι ίδιες ) για την ΑΨΟΓΗ διοργάνωση του τουρνουά που έγινε σήμερα στην Αργυρούπολη με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών απο την Αττική αλλά κι απο την περιφέρεια( Χίο ,Πάτρα ,Κόρινθο κι απο αλλού ) .
Είναι δύσκολη υπόθεση κάθε τουρνουά σαν κι αυτό κι ειλικρινά αυτές οι προσπάθειες που διευκολύνουν ώστε να παίζουν τα παιδιά μας είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΞΙΕΠΑΙΝΕΣ.
Θα πρέπει βέβαια αυτές τις ηρωικές ενέργειες να τις βοηθήσουν ακόμα περισσότερο όλα τα σωματεία .Οπως ,για παράδειγμα ,με τη συμμόρφωση στις επιθυμίες του σωματείου που φιλοξενεί το τουρνουά   και είχε ζητήσει να μην πάρουν μέρος ομάδες με πιο πολλά απο 20 παιδάκια ,ώστε να παίξουν πολλά ματς όλα τα παιδιά .
Σα να τους έλεγε ''φέρτε 30,40 και 50 κοριτσάκια για να κάνετε εντύπωση ''.
Τι δύσκολη υπόθεση που είναι η συμμόρφωση σε κανόνες .
Λέμε μετά στα παιδάκια να ακούνε τις ομάδες και τους προπονητές τους .Μα όταν αυτοί είναι απείθαρχοι και κάνουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι ,πως θα έχουν άλλη αντίληψη τα παιδιά;
Τους κανόνες ,ηλικίας ,αριθμού ,συγκρότησης  ομάδων ,εμείς τους τηρούμε ή τους γράφουμε.
Αλλά ,μετά θα έχουμε πάλι παράπονο απο την Πολιτεία ,την τύχη μας ,τον  καιρό,τους Γερμανούς....
Μπράβο   και πάλι ωστόσο στην ΕΣΠΕΔΑ και στον ΑΟΝΑ .Ηρωες κι ηρωίδες είστε και σας ευχαριστούμε για ότι προσφέρετε στα παιδιά μας .
Να σημειώσουμε κι ορισμένα πράγματα για την παρουσία των δύο ομάδων Μίνι που παρουσιάσαμε στο τουρνουά .Αυτή τη φορά παίξαμε καλά ,με λιγότερα λάθη απο ότι στο Μοσχάτο ,μεγαλύτερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα αλλά και με προσοχή.
Μάλιστα ,απο τα 8 κοριτσάκια μας μόλις το ένα έπαιζε και πέρσι .Ολα τα άλλα κερδίζουν τώρα εμπειρίες στην πρώτη χρονιά τους στο βόλει .Εχουμε μία καλή φουρνιά κι απο τα παιδιά και τις προπονήτριες τους εξαρτάται η πρόοδος τους .Με κεφαλαιώδη σημασία στο ρόλο των γονιών που πρέπει να κρίνουν αλλά και να υπομένουν και να επιμένουν και συγχαρητήρια για το ενδιαφέρον  που βλέπουμε απο την πλευρά τους .Είναι χαρά να βλέπεις όλους αυτούς τους γονείς δίπλα στα μωρά τους κι αυτή η εικόνα μας δίνει θάρρος αφού όταν τελειώσει η σαιζόν ξέρουμε ότι θα ακούσουμε χρήσιμες παρατηρήσεις απο γονείς παρόντες κι όχι απο γονείς θεωρητικούς αλλά μονίμως απόντες .... 
Κοντά στα παιδιά ήταν κι οι δύο προπονήτριες τους Πόπη Χατζηκωνσταντή κι Αρτεμις Γκούρα όπως κι εκπρόσωπος της Επιτροπής βόλει που αυτή τη φορά ,σε αντίθεση με το Μοσχάτο ,χαμογελούσε με αυτά που έβλεπε .