Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Είμαστε υπερήφανοι γιατί έχουμε εσάς δίπλα μας

Το τμήμα βόλει γυναικών του Πορφύρα ευχαριστεί θερμά όλες κι όλους που συμβάλλουν για την επιτυχία της λαχειοφόρου αγοράς του τμήματος μας με δώρα ένα παπάκι 125 κυβικών και μία τηλεόραση 32 ιντσών .Ο καθένας απο την πλευρά του συνέβαλλε όσο περισσότερο μπορούσε κι έκανε το καλύτερο δυνατό απο το υστέρημα του .
Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη ,πριν απο τον αγώνα μας με την Ιριδα στο ''Π.Σαλπέας''.Η επιτυχία της λαχειοφόρου είναι δεδομένη καθώς έστω και κάτω απο πολύ δύσκολες συνθήκες και με αρνητική ψυχολογία καταφέραμε το καλύτερο δυνατό .
Ακόμα βέβαια πουλάμε λαχνούς κι ελπίζουμε στο...ντεμαράζ .
Ευχαριστούμε θερμά αυτούς τους ανθρώπους μας στήριξαν αν και είναι άνθρωποι του μεροκάματου..Ετσι θα προχωρήσει ο Πορφύρας μας στο βόλει .Με αυτή την πώρωση κι αυτή την συστράτευση .Ολοι μαζί παλεύουμε και δεν αδιαφορούμε για καμμία απο τις 5 ομάδες μας ,για κανένα απο τα κορίτσια μας .Δε ξέρουμε πόσα απο αυτά τα παιδιά θα παίξουν βόλει σε υψηλό επίπεδο.
Αυτό για το οποίο είμαστε σίγουροι είναι ότι οι γονείς τους θα είναι ,όπως κι εμείς ,υπερήφανοι που τα έφεραν στον Πορφύρα και σε ανθρώπους που προσπαθούν να μεταδώσουν τις δικές τους αρχές και την λατρεία τους για τον αθλητισμό.
Αυτή η συμπαράσταση με τη ζητιανιά που κάνουμε για τους λαχνούς μας έχει συγκινήσει .
Κυρίως γιατί οι φτωχοί είναι αυτοί που αγοράζουν  και πασχίζουν ώστε να ενισχύσουν .
Να είστε καλά γιατί μας δίνετε κουράγιο .
Και να ξέρετε ότι κάθε ευρώ που δίνετε ,ο κυρ Μανώλης ,η Τασούλα ,ο Νάσος κι ο Νίκος θα το διαθέσουν σωστά για να κλείσουν τρύπες .
Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την ανταπόκριση.