Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Τι πρέπει να θυμόμαστε απόψε

Για τα αγωνιστικά ζητήματα της ομάδας μας ,μόνος κι αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο Μανώλης ,ο προπονητής μας .
Εμείς απλώς θα γράψουμε--μην τυχόν και δεν έχουμε πολλές αναρτήσεις στο μπλογκ μας και δεν πάρουμε το μεροκάματο...---μερικές σκέψεις μας για το τι πρέπει να θυμόμαστε απόψε όλοι όσοι ανήκουμε στην αθλητική οικογένεια του Πορφύρα .
Οι φίλαθλοι πρέπει να έχουν ενθουσιασμό αλλά κι υπομονή.Η φωνή τους πρέπει να είναι πιο δυνατή όταν χρειάζεται να δώσουν ώθηση .
Οι αθλήτριες απλώς πρέπει να κάνουν αυτό που ξέρουν και παράλληλα να μπούν στο γήπεδο με την αίσθηση ότι στη ζωή σχεδόν πάντα παίρνεις κάτι όταν το θέλεις πολύ αλλά κι όταν το πιστεύεις .
Ο προπονητής μας πρέπει να αποφασίσει ποιό είναι το γούρι του .Για το ξύρισμα ....
Οι παράγοντες της ομάδας πρέπει να πιάσουν απο νωρίς θέση στο ψύκτη.Μαζί με τον Γιάννη τον Χατζηπέτρο.
Η Τασούλα πρέπει να φροντίσει να πάρει σοκολατάκια που να έχουν κι αμύγδαλο γιατί μόνο τα σκέτα μπορεί να μην τις καλύπτουν όλες τις κοπελιές μας .
Ολοι μαζί οφείλουμε να σκεπτόμαστε μόνο το αποψινό ματς κι όχι το επόμενο .
Και τέλος ,εμείς στον Πορφύρα θέλουμε να αιαθάνονται όλοι στην ομάδα μας ότι θυμόμαστε απο που ξεκινήσαμε ,ξέρουμε που είμαστε ,ονειρευόμαστε που θέλουμε να φθάσουμε και χαιρόμαστε αυτό το ταξίδι .
Κανείς δε μας χάρισε τίποτα .Μπήκαμε στα πλαίυ οφφ για τρίτο συνεχόμενο χρόνο με μία ομάδα που έχει ΥΓΕΙΑ και γερές ΒΑΣΕΙΣ κι αυτό το γνωρίζουν ΟΛΟΙ .
Οτι μας αξίζει ,θα το πάρουμε .
Πάμε να απολαύσουμε την ομάδα μας στα πλαίυ οφφ .
Και να χειροκροτήσουμε με θέρμη και πάθος τα κορίτσια αλλά και τον προπονητή τους .
Το θέλουν και το αξίζουν .