Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

''Μας είπαν απο πάνω ότι θα κάνετε ένσταση ''

Ό Πορφύρας ηττήθηκε στην Ηλιούπολη απο την  Φιλία με 3-1 σετ και το Σάββατο στις 21.00 στο γήπεδο μας θα γίνει ο επόμενος αγώνας της σειράς των τελικών στον οποίο έχουμε την βεβαιότητα ότι θα κερδίσουμε .
Ωστόσο ,όσα έγιναν κι αυτά που ακούσαμε μετά απο το τέλος του αγώνα με την  Φιλία έχουν τη δική τους σημασία και εμείς τα αναφέρουμε για να καταλαβαίνει ο κόσμος τι γίνεται και να βγάλει τα συμπεράσματα του .
Η ομάδα μας κατέθεσε ένσταση αντικανονικής συμμετοχής για 2 αθλήτριες της Φιλίας .Την Λετονή Βίλντε και την Καλτουρμίδου .
Για την Βίλντε η ένσταση μας αφορά το γεγονός ότι έπαιξε ως κοινοτική αν και δεν έχει τις νόμιμες προυποθέσεις συμμετοχής στα τοπικά πρωταθλήματα .
Για την Καλτουρμίδου η παράβαση είναι διαφορετική .Εκδόθηκε παράτυπα και καταχρηστικά δελτίο απο την ΕΟΠΕ για να αγωνισθεί εκτός μεταγραφικής περιόδου και δίχως να έχει συμπληρώσει το προβλεπόμενο διάστημα των 2 ετών αποχής απο την αγωνιστική δράση .
Κι οι δύο περιπτώσεις θα συζητηθούν απο την αρμόδια επιτροπή της ΕΣΠΕΔΑ .
Φαίνεται πάντως ότι ο χώρος του βόλει είναι σουρωτήρι κι ότι η Φιλία ήταν ενήμερη ,απο ποιόν άραγε ,για τις κινήσεις του Πορφύρα .
Μπροστά σε 10 άτομα ,στην γραμματεία του γηπέδου ,ο προπονητής της Φιλίας Οικονόμου είπε δυνατά ,για να τον ακούσουν όλοι προφανώς .
΄΄Ξέραμε για την ένσταση σας .Μας το είχαν πεί απο πάνω ότι θα κάνετε ένσταση ''.
Προτού προλάβει να απαντήσει στο ερώτημα που εύλογα του θέσαμε ,τον απομάκρυνε ο επικεφαλής της Φιλίας Νικολαίδης που του είπε ''σώπαινε και μη μιλάς μαζί τους ''.
Ποιός θα μας πεί λοιπόν ποιός είναι ''απο πάνω'' που δίνει πληροφορίες γι ενστάσεις ;
Γιατί υπήρχε αυτή η ανησυχία κι η σχετική πληροφόρηση όταν η Φιλία υποτίθεται ότι είναι σίγουρη ότι καλώς χρησιμοποίησε τις 2 αθλήτριες της ;
Ποιός είναι αυτός που κάνει το ''βαθύ λαρύγγι '' και ποιός καλύπτει τις παρανομίες της Φιλίας ;
Το παιχνίδι είναι στημένο ;
Ο Πορφύρας ,πάντως ,έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία και θα υποστηρίξει έως το τέλος την διπλή ένσταση του.Οποιος ή όποιοι έχουν σκοπό να συγκαλύψουν και να χαλκεύσουν ή να κατασκευάσουν στοιχεία ,να προσέχει πολύ γιατί εδώ θα αναζητηθούν κι οι ποινικές ευθύνες .
Ειδικά μάλιστα για την περίπτωση της Καλτουρμίδου υπάρχει δεδικασμένο .
Αλλά και για της Βίλντε το θέμα θα δημιουργηθεί δεδικασμένο απο τη δική μας ένσταση.
Απο εδώ και μπρος πάντως ο Πορφύρας θα μιλά με την γλώσσα της δικονομίας κι όσοι έχουν τη φωλιά τους λερωμένη να ξέρουν ότι θα έχουν πολύ ανήσυχο ύπνο γιατί τους περιμένουν βράδυα αυπνίας απο την αγωνία που θα έχουν απο τις κυρώσεις που θα υποστούν ,πάντα σύμφωνα με το δίκαιο και το περιθώριο που δίνει ο αστικός και ποινικός κώδικας όπως κι ο αθλητικός νόμος.
Αυτή η υπόθεση θα πάει μέχρι το τέλος .Και θα δούμε και ποιός είναι αυτός ''απο πάνω ''' που κελαηδάει και κάνει χατήρια και ρουσφέτια .
Το μεγάλο πανηγύρι μόλις τώρα άρχισε αλλά δυστυχώς μας αναγκάζουν να το μεταφέρουμε έξω απο το γήπεδο  .