Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΡΦΥΡΑ

Ορισμένοι ίσως περίμεναν ότι επειδή χάσαμε απο την Φιλία--το αν θα χάσουμε και την άνοδο ή όχι θα φανεί απο το αποτέλεσμα της εκδίκασης της ένστασης αντικανονικής συμμετοχής που έχουμε καταθέσει--θα κρυβόμασταν στο καβούκι μας...
Σιγά μην τα παρατήσουμε  ή μην βάλουμε τα κλάμματα .
Ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ,ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΙΤΑΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ.
Το ποτήρι δεν είναι μισοάδειο αλλά μισογεμάτο .
Δεν παίξαμε καλά με την Φιλία στο γήπεδο μας και γι αυτό χάσαμε .
Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει παράπονο απο την προσπάθεια που έγινε .Τα κορίτσια προσπάθησαν ,το ήθελαν ,πάλεψαν ,τα έδωσαν όλα ,η διάθεση και το πάθος τους δεν αμφισβητούνται.
Αυτά τα κορίτσια κι ο προπονητής τους Μανώλης Αποστολογιωργάκης αλλά κι ο προκάτοχος του Σωκράτης Μαρμαρινός μόχθησαν ,κουράσθηκαν , αγωνίσθηκαν τίμια και φιλότιμα.
Σας ευχαριστούμε κορίτσια .Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι είστε οι καλύτερες .
Οσοι περιμένουν ότι θα λυγίσουμε απο τό γεγονός ότι δεν ήλθε το αποτέλεσμα που θέλαμε στον αγώνα με την Φιλία ,καλό θα είναι να συνειδητοποιήσουν το εξής.
Ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙ ΑΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ.
Η ομάδα μας επένδυσε σε ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ αθλήτριες που είναι περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου ,έχει Ακαδημίες με βάθος και πολυπρόσωπη παρουσία ,πολυάριθμο κοινό που είναι δίπλα στον Πορφύρα.
Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας με την ίδια αγάπη στον αθλητισμό και στην ομάδα μας .
Με τον σταυρό στο χέρι θα προχωρήσουμε κι ας τρώμε συνέχεια τρικλοποδιές .
Τις αρχές μας δεν τις αλλάζουμε ,καν δεν τις διαπραγματευόμαστε .
Η συνέπεια ,το ήθος ,η αφοσίωση θα συνεχίσουν να διακρίνουν τον Πορφύρα.
Το τμήμα βόλει ευχαριστεί τη Διοίκηση του συλλόγου μας για τη ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ συμπαράσταση στον αγώνα μας ,τους φιλάθλους μας για τη θερμή κι εκδηλωτική παρουσία τους χθες βράδυ ,τα κορίτσια των Ακαδημιών μας για την παρουσία τους στο γήπεδο .
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ .Η ΖΩΗ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ.
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ .ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ . 
Φθάσαμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας στον τελικό των πλαίυ οφφ ,πήραμε και πάλι το Κύπελλο.
Πριν απο 4 χρόνια ,τέτοιο καιρό παλεύαμε για να κρατηθούμε στην κατηγορία και πριν απο 6 χρόνια η Αγγελικούλα πανηγύριζε με τον κυρ Μανώλη την άνοδο απο το Β΄τοπικό .
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΟΥ ΠΟΡΦΥΡΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.
ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Τα καλύτερα είναι μπροστά μας .
Οι ...βλαμμένοι συνεχίζουν το ταξίδι κι έχουν πάντα δικαίωμα στο όνειρο.
Και να θυμάστε κάτι .Τα δάκρυα πρέπει να στεγνώσουν γρήγορα γιατί η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΙ Ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ ,ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ,ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ,ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.
Το χρωστάμε στα 450 άτομα που ήταν χθες στο γήπεδο μας ,στους εαυτούς μας,στο όνομα της ομάδας ,στην διαφύλαξη όλων όσων έχουμε πετύχει παρά τον πόλεμο ,τη ζήλεια ,το κόμπλεξ και την βρωμιά που έχουμε αντιμετωπίσει .