Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Εμείς την αλήθεια την κοιτάμε κατάματα

Για να τελειώνουμε με το θέμα της διαιτησίας στον αγώνα Φιλία--Πορφύρας και να ασχοληθούμε με το παιχνίδι που ακολουθεί ,το Πορφύρας--Φιλία.
Εμείς στον Πορφύρα θέλουμε να κοιτάμε κατάματα την αλήθεια .
Πράγματι ,η ομάδα μας μπορούσε κι έπρεπε να παίξει καλύτερα στην Ηλιούπολη.
Πράγματι ,η διαιτησία δικαιούται να κάνει λάθη ,όπως και μία ομάδα.
Ωστόσο , όταν αυτά τα λάθη των διαιτητών ,γιατί μπορεί να γράφουμε για τον πρώτο διαιτητή Δευτερίγο αλλά κι ο δεύτερος Κολτσίδας έκανε αρκετά σφάλματα σε βάρος μας ,σημειώνονται σε κρίσιμα σημεία του αγώνα όχι μόνο επηρεάζουν ψυχολογικά κι εκνευρίζουν αλλά διαμορφώνουν σκορ και προβάδισμα κι αποσυντονίζουν τις ομάδες .
Οι διαιτητές πρέπει να αφήσουν  να παίξουν οι ομάδες με τα λάθη τους και μην μπαίνουν στη διαδικασία να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα.Γιατί αυτό έγινε στην Ηλιούπολη.
Τα σημαντικά λάθη στο βόλει δεν γίνονται εξάλλου στο 24-24 αλλά πολύ νωρίτερα .
Οι διαιτητές έπαιξαν έδρα ,έκριναν το αποτέλεσμα στην Ηλιούπολη κι απο τα σφάλματα τους ευνοήθηκε  ολοφάνερα η Φιλία.
Το τι έκανε ή τι δεν έκανε η μία ή η άλλη αθλήτρια του Πορφύρα ,το αν είναι όμορφες ή αντιαισθητικές  οι φανέλλες μας ή αν έχουμε ...στραβοκαθήσει σε κάποιους ,επειδή έχουμε χορηγούς και δυναμική ,είναι θέματα που δεν πρέπει να απασχολούν όταν μιλά κανείς για διαιτησίες .
Το παιχνίδι στη Φιλία δεν το χάσαμε ,μας το έκλεψαν .
Απο εδώ και πέρα ,παίξτε μας στα ίσια κι αν δεν μπορείτε να βλέπετε το σήμα του Πορφύρα γιατί σας πιάνει ναυτία ή αν αισθάνεστε ότι είστε έτοιμοι να μας αδικήσετε ,δηλώστε κώλυμμα για να μην έλθετε στο γήπεδο .Αυτό θα είναι καλύτερο γι όλους .
ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΡΦΥΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.