Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Ο Πορφύρας υποστηρίζει την ένσταση του

Κατατέθηκε ,εντός των χρονικών ορίων που ορίζονται απο την προκήρυξη του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ , η ένσταση του Πορφύρα γι αντικανονική συμμετοχή των αθλητριών της Φιλίας Βίλντε και Καλτουρμίδου στο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι για τα πλαίυ οφφ στην Ηλιούπολη .
Η ένσταση μας είχε αναγραφεί στο φύλλο αγώνα ,υποστηρίχθηκε και περιμένουμε την εκδίκαση της απο την Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΔΑ.
Ο Α.Ο.Φ. Πορφύρας , επειδή είμαστε πεπεισμένοι κι έχουμε ακράδαντα στοιχεία που επιβεβαιώνουν την ορθότητα της ένστασης μας αλλά και γιατί πάνω και πρώτα απο όλα μας αρέσει το δίκαιο και το ορθό ,εάν χρειασθεί ,θα επιμείνει μέχρι το τέλος σε αυτή την υπόθεση ,ανεξάρτητα απο το ποιό θα είναι το αγωνιστικό αποτέλεσμα της προσπάθειας μας στα πλαίυ οφφ .
Θα φθάσουμε όπου χρειασθεί και προβλέπεται απο την δικονομία και τους κείμενους κανονισμούς και θα ζητήσουμε βεβαίως όχι μόνο τη δικαίωση μας αλλά και την παραδειγματική τιμωρία ,δια των προβλεπόμενων απο τον αστικό και ποινικό κώδικα μέτρων , όποιων κι όσων έχουν καταστήσει με τη συναίνεση ,τη συγκατάθεση και τη μεσολάβηση τους εφικτές και ''σύννομες''  παραβατικότητες και παρατυπίες .
Θα αποκαλυφθούν όλοι .
Καλά ξεμπερδέματα να έχετε όσοι έχετε εμπλοκή σε συμπαιγνίες .
Η διπλή ένσταση μας δεν έγινε για τα μάτια του κόσμου .
Κι αυτό όσοι έχουν θορυβηθεί και παίρνουν τηλέφωνα δεξιά κι αριστερά το γνωρίζουν.
Μόνο που ρωτούν αυτούς που ήδη τους έχουν βάλει στην περιπέτεια .