Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Δεν αλλάζει τίποτα ,συνεχίζουμε τον αγώνα για βελτίωση ...

 Η γυναικεία ομάδα βόλει του Πορφύρα ,αυτή που είναι η πιο πετυχημένη την τελευταία τετραετία στην ΕΣΠΕΔΑ ,αυτή που επενδύει σε μακροχρόνιες σχέσεις και όχι σε προσωρινές επιλογές ,αυτή που έχει ένα σπουδαίο προπονητή--άνθρωπο ,αυτή που είναι τιμή της να έχει τα καλύτερα παιδιά και  σπουδαίες αξίες ως αθλήτριες ,αυτή που δουλεύει μεθοδικά και όχι εφήμερα και καιροσκοπικά στις υποδομές της ,αυτή που διδάσκει ήθος και στάση ζωής εδώ και 20 χρόνια που την δημιούργησε ο κυρ Μανώλης , συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο παρά τις εντυπώσεις που ενδεχομένως δημιουργεί η νίκη επί της Ηλιούπολης ,με 3-1 σετ εκτός έδρας .


Δεν αλλάζει τίποτα στην οπτική μας .Πάμε να γίνουμε ομάδα ,να βελτιωθούμε ,να δημιουργήσουμε τις προυποθέσεις ώστε αυτά τα μικρά παιδιά που έχουν ως πρότυπα τις αθλήτριες  της πρώτης ομάδας μας ,να εξελιχθούν συνδυάζοντας αθλητική παιδεία ,αθλητικές δεξιότητες ,μα πάνω απο όλα συμπεριφορά και πειθαρχία .
Στη 12άδα άλλωστε του αγώνα μας με την Ηλιούπολη ήταν 4 κορίτσια απο την Ακαδημία μας και οι δύο μάλιστα πήραν ,σε ένα ματς με ιδιαιτερότητες και προφανή βαθμό δυσκολίας ,μεγάλο χρόνο συμμετοχής και ανταποκρίθηκαν άριστα .
Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα μας στην Ηλιούπολη .Δε θα το πράξουμε .Μόνο επειδή ο Πορφύρας είναι εδώ απο το 1957 που ιδρύθηκε για να ανεβάζει το αθλητικό και πολιτιστικό επίπεδο και όχι για να παρακολουθεί άλλους στον κατήφορο στον οποίο απορούμε πως και γιατί αφέθηκαν να οδηγηθούν....
Εμείς απευθυνόμαστε σε μικρά παιδιά και σε γονείς και είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να τους προσφέρουμε ιδανικές συνθήκες στο γήπεδο μας ,να τους δημιουργήσουμε θετικά πρότυπα ,να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι το βόλει είναι παιχνίδι ,χαρά ,αγώνας και κάθε υπερβολή πρέπει να μένει μακρυά .
Τα κορίτσια τα φέρνουμε στο γήπεδο με την υποχρέωση να τα στείλουμε σπίτι τους με καλύτερα εφόδια απο αυτά με τα οποία μας τα έστειλαν οι γονείς τους .Αυτός είναι ο Πορφύρας .Μία άλλη ομάδα.Ευτυχώς ,δεν είμαστε όλοι ίδιοι . 
Το ποδόσφαιρο βεβαίως έχει άλλες συνθήκες .Ωστόσο ,δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ότι εμείς  υπηρετούμε το βόλει και την κουλτούρα αυτού του σπορ .
Αλλωστε ,μάθαμε να είμαστε αυτάρκεις ,κάθε χρόνο σταθεροί στην παρουσία μας και να μη στηριζόμαστε σε δεκανίκια απο τα οποία βέβαια μπορεί κανείς να φτιάξει ακόμα και μπούμερανγκ.Ξύλο είναι και αυτό....Και σου γυρνάει στο κεφάλι... 
Συγχαρητήρια στον προπονητή Γιάννη Μπογιατζόγλου και στα κορίτσια του .
Με καρδιά ,ψυχή ,κινητικότητα και πάθος απέδειξαν ότι βρέθηκε ποιός είναι ο ...γκαντέμης του τμήματος.Αυτός που δούλευε χθες και έλειπε .  Άν και είναι πολύ πιο δύσκολο να μην είσαι στο γήπεδο και να σου κάνουν περιγραφή απο το κινητό...
Μας έδειξαν προπονητής και αθλήτριες του Πορφύρα πόσο  αγαπούν αυτή την ομάδα .Δείξατε ότι είστε ''ένα '' .
Σας ευχαριστούμε .Οπως και τους φίλους του Πορφύρα που βρέθηκαν στην Ηλιούπολη ,άντεξαν ,βοήθησαν και συγκρατήθηκαν .
Συνεχίζουμε να μην κοιτάμε την βαθμολογία .Δε μας απασχολεί .Πάμε να χαρούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ,να παίξουμε βόλει ,να αφοσιωθούμε στην επόμενη συνάντηση μας ,αυτή για το Κύπελλο με το Αιγάλεω το οποίο θα υποδεχθούμε και θα φιλοξενήσουμε όπως εμείς γνωρίζουμε ,λεβέντικα και Πειραιώτικα ,καθώς τιμούμε τόσο τον προπονητή του κ.Σταύρο Νάτση όσο και τις αθλήτριες του .  Ο Πορφύρας  δεν έχει μικρόνοη λογική .Οι μεγάλες ομάδες δεν πανηγυρίζουν πιο πολύ απο λίγα λεπτά για μία επιτυχία τους .
Πάμε για το επόμενο .Και πάνω απο όλα ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ και ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ . ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ .
Τα σετ ήταν 25-18, 15-25 ,18-25 ,24-26 .
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ Γρηγορίου ,Τσαπούρη ,Τζούλου ,Μπαλή ,Θεοχάρη ,Χαλβατζή ,Χατζηκωνσταντή ,Γκούρα (λ),Φικάι,Χρήστου ,Χατζηπέτρου ,Δελαγραμμάτικα .


ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ