Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Τι θέλουμε να μας φέρει ο Αγιος Βασίλης

Ερχεται λοιπόν το 2011 .Οπως τα πιο πολλά απο τα καλά και απο τα κακά που συμβαίνουν κάθε ημέρα σε εμάς ή γύρω μας ,υπάρχει το στοιχείο του αναπόφευκτου .
Το 2011 θα ερχόταν έτσι ή αλλιώς ,εκτός και αν είμαστε όλοι θιασώτες των ''προφητειών'' που έκανε ο Νοστράδαμος και οι οποίες ήταν ...εφάμιλλης εγκυρότητας με εκείνες της Πυθίας αφού ήταν σα νομικό δικόγραφο .Διπλής--τουλάχιστον...--αναγνώσεως .
Τι ζητάμε και τι θα θέλαμε να μας φέρει ο Αγιος Βασίλης ,ειδικά σε εμάς που πρέπει να μας έχει και μία συμπάθεια αφού το βασικό χρώμα μας είναι το κόκκινο ;
Δύναμη ώστε να σκεπτόμαστε με καθαρό μυαλό και όχι ως αγέλη .
Υπομονή για να αντέχουμε τα λάθη μας και τα λάθη των άλλων.
Καλή διάθεση ώστε να είμαστε χρήσιμοι για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.
Αυτογνωσία για να ξέρουμε ποιοί είμαστε ,που πατάμε ,ποιά είναι τα κενά μας και τι πρέπει να κάνουμε ώστε να βελτιωθούμε.
Μεγαλείο ψυχής προκειμένου να μοιράζουμε αυτό που μας περισσεύει .
Πίστη στις δυνατότητες μας .Η απογοήτευση είναι για τους μέτριους και η καρτερία αλλά και το κουράγιο για τους νικητές της ζωής και όχι μόνο του βόλει.
Ενα γήπεδο για να κάνουμε προπονήσεις με μεγαλύτερη άνεση και καλύτερο προγραμματισμό.
Ενα σιδερένιο καλάθι ώστε να μαζεύουμε εκεί τις μπάλλες για να μην τις....χάνουμε αφού η ντουλάπα μας δεν τις χωράει .
Ενα φιλέ με δύο καλούς στυλοβάτες για τις προπονήσεις μας στο σχολείο .
Ενα βιβλίο με λευκές σελίδες για να το γράψουμε εμείς , καθεμία και καθένας με τον δικό του τρόπο και το δικό του ύφος.Οχι για να γράψουμε ιστορία αλλά για να θυμόμαστε ότι οι ώρες που διαθέτουμε και η κατάθεση ψυχής ,παρά τις πίκρες ,έχουν νόημα ,ουσία και στόχο.
Μία όμορφη συσκευασία για να τυλίξουμε αυτό το βιβλίο ως ένα δώρο απο το τμήμα βόλει γυναικών του Πορφύρα που έχει την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
Καλή  Χρονιά σε όλες και όλους .


ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ