Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Την Τετάρτη παίζουμε με το μεγάλο φαβορί ανόδου ,τους Τράχωνες

Το μεγάλο και αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο απο την ΕΣΠΕΔΑ στην Α2 Εθνική  ,όπως όλοι αναγνωρίζουν με δηλώσεις και πράξεις τους ,τους Τράχωνες ,θα αντιμετωπίσουμε την Τετάρτη στο ''Παναγιώτης Σαλπέας''.

Προφανώς ,εμείς στον Πορφύρα δεν έχουμε κανενός είδους άγχος για αυτό το ματς καθώς άλλωστε φέτος έχουμε αποφασίσει ότι προτεραιότητα μας είναι να φτιάξουμε ομάδα ,να γίνουμε καλύτεροι και να υπάρξει περισσότερος χρόνος συμμετοχής για τα κορίτσια  απο την Ακαδημία μας .
Κάτω απο αυτές τις συνθήκες ,είναι άτοπο να μιλά κανείς για ψυχολογική πίεση αφού όλοι μας το λένε ανοιχτά απο την αρχή της σαιζόν ότι δε μας υπολογίζουν και ότι οι Τράχωνες είναι το ατράνταχτο φαβορί ανόδου.
Αλλωστε ,εξαιτίας διάφορων προβλημάτων και συγκυριών ,στον αγώνα με τους Τράχωνες θα έχουμε εντέλει 6 ή και 7 κορίτσια ηλικίας 14 έως και 18 χρονών απο το φυτώριο μας στην δωδεκάδα του αγώνα.
Δεσμευόμαστε ωστόσο ότι θα προσφέρουμε ζεστή φιλοξενία στην αποστολή των Τραχώνων , καλό καφέ στον πρόεδρο τους κ.Γιώργο Σκαρή ,εγκάρδια χαμόγελα και ανοιχτές αγκαλιές στον φίλο προπονητή τους κ.Βαγγέλη Περόπουλο και ένα θερμό χειροκρότημα στην Εβίτα Αθανασοπούλου η οποία αγωνίσθηκε πέρσι με τη φανέλλα του Πορφύρα και είχε σημαντική προσφορά στην ομάδα μας αλλά μετά απο τη μετακόμιση της στον Αλιμο ,επέλεξε να συνεχίσει την αθλητική σταδιοδρομία της στους Τράχωνες .
Πάνω και πρώτα απο όλα ωστόσο ζητάμε απο τους φίλους του Πορφύρα που πάντα γεμίζουν το γήπεδο ,να επαινέσουν κάθε καλή προσπάθεια των κοριτσιών της ομάδας μας ,να είναι δίπλα τους σε κάθε λάθος και να αναγνωρίσουν με τη στάση και το ενδιαφέρον τους ότι οι αθλήτριες και ο προπονητής που έχουν στο στήθος το σήμα του Πορφύρα ,ανταποκρίνονται με φιλότιμο και υπευθυνότητα στις απαιτήσεις που υπάρχουν .

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ