Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Ανεπαρκής εμφάνιση και εύλογη ήττα μας στην Ηλιούπολη

Η Ηλιούπολη ήταν καλύτερη χθες βράδυ ,στο περιποιημένο πλέον γήπεδο που χρησιμοποιεί στο 5ο Δημοτικό σχολείο της περιοχής της ,και πήρε άνετα και δίκαια τη νίκη με 3-0 σετ σε βάρος του Πορφύρα ,σε αναμέτρηση για το πρωτάθλημα Νεανίδων .
Οι γηπεδούχοι δεν είχαν ουσιαστικά προβλήματα προκειμένου να επικρατήσουν και άλλωστε κάναμε και εμείς ότι μπορούσαμε ώστε να τους διευκολύνουμε με τη μετριότατη αν όχι και απογοητευτική εμφάνιση μας .
Ευχαριστούμε την προπονήτρια της Ηλιούπολης Δήμητρα Λυκογιάννη και τον πατέρα της ,τον πρόεδρο του ιστορικού συλλόγου ,όπως και τις αθλήτριες της Ηλιούπολης για το ενδιαφέρον που έδειξαν για την αθλήτρια μας Φρόσω Χατζηπέτρου η οποία τραυματίσθηκε στη διάρκεια του τρίτου σετ και αποχώρησε με διάστρεμμα .
Ευτυχώς ,η ακτινογραφία στην οποία υπεβλήθη η Φρόσω στο Ασκληπιείο της Βούλας ,όπου μεταφέρθηκε απο εκπρόσωπο του τμήματος μας και συναθλήτρια της (πολύ απλά γιατί ο Πορφύρας πέρα και πάνω απο οτιδήποτε άλλο λειτουργεί ως οικογένεια στην οποία ο ένας φροντίζει και νοιάζεται για τον άλλον ) ,ήταν καθαρή .
Περαστικά και δε χρειάζεται η αποθεραπεία να είναι ταχεία αλλά να γίνει σωστά ώστε να μην έχει κίνδυνο υποτροπής γιατί κυρίως μετρά η υγεία των παιδιών .
Τα σετ ήταν 25-17,25-13 και 25-18.
Υποδειγματική σε όλα η διαιτησία των Γιατράκου--Παναγιώτου .
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ Χατζηπέτρου ,Δελαγραμμάτικα ,Χαλβατζή ,Θαλασσινού ,Φικάι ,Τσαβαρή,Τσιραντωνάκη,Τρεμούλη,Δημητρίου ,Μαρκεζίνη,Κοπέλου,Μουρέλου.