Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Και του χρόνου να είμαστε καλά για το Κύπελλο...

Ο κάτοχος του Κυπέλλου Γυναικών ΕΣΠΕΔΑ Πορφύρας αποκλείσθηκε απο το Αιγάλεω με 3-1 σετ στο ''Παναγιώτης Σαλπέας''.
Η αναμέτρηση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσεως του Κυπέλλου .Το Αιγάλεω θα αντιμετωπίσει τους Τράχωνες εκτός έδρας ,στον ημιτελικό του θεσμού.
Ο Πορφύρας θα απουσιάσει για πρώτη φορά απο τον τελικό της διοργάνωσης .Ο πολυνίκης του θεσμού με 2 κατακτήσεις και μία ακόμα παρουσία σε τελικό εύχεται υγεία στις αθλήτριες των ομάδων που συνεχίζουν και συγχαίρει το Αιγάλεω για τη δίκαιη πρόκριση του.
Οπως χαρήκαμε με μέτρο τη νίκη μας στην Ηλιούπολη για το πρωτάθλημα έτσι δεν απογοητευόμαστε απο την ήττα απο το Αιγάλεω.
Στεναχωρηθήκαμε αλλά στη ζωή πρέπει να σηκώνεσαι όταν πέφτεις.Το ανησυχητικό θα είναι αν μείνουμε πεσμένοι .Ο ένας θα δώσει στον άλλο το χέρι του και θα προχωρήσουμε όλοι μαζί. 
Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας να γίνουμε ΟΜΑΔΑ ,να βελτιωθούμε , να αξιοποιήσουμε τη δυναμική που έχει το τμήμα μας ,πάντα με θετική διάθεση και με προφανή την επιθυμία μας να χαρούμε το παιχνίδι.
Τα κορίτσια μας προσπάθησαν αλλά αυτή τη φορά δεν τα κατάφεραν .Ψηλά το κεφάλι .Δεν πρέπει να λυγίζουμε  και όπως δεν ανεβαίνουμε στα ύψη έτσι δεν πέφτουμε στο πάτωμα και κάτω απο αυτό.
Αφοσιωνόμαστε στην προσπάθεια μας στο πρωτάθλημα ,πάντα με το σκεπτικό που έχουμε απο την αρχή αυτής της σαιζόν.
Ευχάριστο και κέρδος για το βόλει γυναικών αποτελεί το γεγονός ότι το αποψινό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σε κατάμεστο γήπεδο ,με πολλά κορίτσια απο τις Ακαδημίες μας και με πραγματικούς φιλάθλους και οικογένειες στις εξέδρες .
Η όμορφη ατμόσφαιρα του αγώνα αποτελεί διαφήμιση για το σπορ που υπηρετούμε . 

Τα σετ ήταν 16-25,25-19,21-25 και 22-25.
Αριστη η διαιτησία των Μιχαήλογλου --Μηλιώρη .Χωρίς προβλήματα το έργο της σημειωτού Σπανού. 
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ( προπονητής Γιάννης Μπογιατζόγλου) Γρηγορίου ,Γκούρα (λ),Τσαπούρη ,Τζούλου ,Χατζηκωνσταντή ,Μπαλή ,Θεοχάρη,Χαλβατζή,Χρήστου ,Φίκαι ,Χατζηπέτρου ,Δελαγραμμάτικα .
ΑΙΓΑΛΕΩ  ( προπονητής Σταύρος Νάτσης )Μπούρμπη ,Χριστοφόρου(λ),Καράκου ,Δήμα,Τσαρακλή ,Σιαμπανάι ,Καμπόλη ,Λαμπιτσάκη ,Λαμπροπούλου ,Γκότση ,Μαστοροπούλου ,Μιχαλοπούλου .

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ