Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Νίκη για τις Κορασίδες του Πορφύρα

Στην εξαιρετικά αφιλόξενη έδρα των Αγίων Αναργύρων η ομάδα κορασίδων του Α.Ο.Φ. Πορφύρας ,σε αναμέτρηση για την έννατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της
ΕΣΠΕΔΑ  νίκησε τους γηπεδούχους με 3-1 σετ .
Μπράβο στα κορίτσια μας επειδή έδειξαν ότι έχουν κότσια και ότι ξέρουν να στέλνουν τις απαντήσεις τους στα...φιλάκια ,τις χειρονομίες και τις βρισιές ,με αθλητικό τρόπο .Χωρίς λόγια αλλά με πόντους .
Ευχαριστούμε την προπονήτρια τους Μίνα Τσαπούρη που καθοδήγησε με σωστό και έξυπνο τρόπο τα παιδιά και τα προστάτεψε ώστε να μην εκτεθούν απαντώντας σε χυδαίες προκλήσεις.
Πάνω απο όλα πρέπει να έχουμε γνώση του μέτρου ,αυτοσυγκράτηση και να αισθανόμαστε σε ποιό επίπεδο ανήκουμε .
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ  ΠΟΡΦΥΡΑΣ.
Και να ξέρετε κάτι .Οτι αυτό το δέσιμο των παιδιών με την Μίνα και η αμφίδρομη σχέση αγάπης και αλληλουποστήριξης είναι ΥΓΕΙΑ .Παρά τις  υπερβολές που εντέλει δεν αλλοιώνουν την ουσία της οικογενειακής λογικής .
Αλλωστε ,στον αθλητισμό αυτό που μας μένει στο τέλος είναι το έντονο συναίσθημα .Αρκεί να το ελέγχουμε πάντα .
Ο Πορφύρας αγωνίσθηκε δίχως τις Χατζηπέτρου ,Παλημέρη ,Παπαδήμα οι οποίες αντιμετωπίζουν προβλήματα με τραυματισμούς αλλά ευτυχώς ,για την υγεία των παιδιών ,τα ξεπερνούν πλέον .

Τα σετ ήταν 18-25,25-16,19-25 ,18-25.
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ  Τσαβαρή ,Μουρέλου ,.Λιάρου ,Α.Πρίφτη ,Ε.Πρίφτη ,Θαλασσινού,Δημητρίου,Τσιραντωνάκη,Μαρκεζίνη,Δήμα,Μιγκεελέβα,Τζερεφού.


ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ