Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Κανονικά ισχύει το πρόγραμμα των προπονήσεων

Η επιδείνωση των καιρικών συνθηκών δεν αλλάζει το πρόγραμμα προπονήσεων των ομάδων του τμήματος βόλει γυναικών του Πορφύρα .Αλλωστε ,το σύνολο των προπονήσεων των κοριτσιών μας πραγματοποιούνται σε κλειστά γήπεδα ενώ δεν προβλέπονται μετακινήσεις ώστε να υπάρχει κίνδυνος να παρουσιασθεί πρόβλημα ή να μπεί σε δοκιμασία η ασφάλεια των αθλουμένων και των οικείων τους .
Υπενθυμίζουμε ότι προκειμένου να εξυπηρετήσουμε το φίλο και γειτονικό σωματείο του Πειραικού ( πάγια θέση μας είναι ότι όλες οι ομάδες του Δήμου μας αλλά ενδεχομένως και του ευρύτερου Πειραιά θα πρέπει να είναι ενωμένες και να συνεργάζονται αρμονικά ) οι παγκορασίδες μας θα γυμνασθούν σήμερα στις 19.00 με την κα Πόπη και όχι στις 17.30 όπως συνήθως .
Ευτυχώς οι Κορασίδες μας παίζουν αύριο εντός έδρας ,με τον Ολυμπιακό ,στις 16.00 και έτσι δε θα μπούμε σε διαδικασία να ταλαιπωρήσουμε τα παιδιά και την προπονήτρια μας και κυρίως να ρισκάρουμε οτιδήποτε .
Καλό Σαββατοκύριακο και μην τρελαίνεστε .Λίγο χιόνι είναι ,για τον Πειραιά τουλάχιστον.
Αντε να κάψει κανένα λουλουδάκι .Τι άλλο να γίνει .Αλλά και που να βρεί λουλούδι στον Περαιά όπου ωστόσο υπάρχουν ακόμα καθαρές και αγνές ψυχούλες ,κυρίως παιδιών στα οποία χρωστάμε κυρίως να μη μεταδίδουμε τη δική μας ανασφάλεια και αγωνία .
Το ''γέλα παλιάτσο '' το έχετε ακούσει ;

Ν.Δελ.