Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Οταν πηγαίνεις στην βρύση ,μην αφήνεις το νερό για άλλους....

Δίκαιη επικράτηση για τους Τράχωνες σε βάρος του Πορφύρα στο ντέρμπυ της Α΄ ΕΣΠΕΔΑ ,στο ''Παναγιώτης Σαλπέας'' ,με 3-0 σετ.
Οι Τράχωνες έκαναν λιγότερα λάθη στα κρίσιμα σημεία των τριών σετ και πήραν τους βαθμούς της νίκης σε ένα ματς όπου ο Πορφύρας είχε συνεχές προβάδισμα στο σκορ  και στους τελευταίους πόντους κάθε σετ έκανε όλα τα σφάλματα μαζεμένα .
Οταν πηγαίνεις στην βρύση ,επειδή το αξίζεις ,δεν πρέπει να αφήνεις το νερό για άλλους .
Αγωνίσθηκε η ομάδα μας αλλά στους πιο καθοριστικούς πόντους ,οι Τράχωνες πήραν αυτό που ήθελαν επιδεικνύοντας μεγαλύτερη ψυχραιμία και αποφασιστικότητα .
Μας μένει ένα μεγάλο ΓΙΑΤΊ ;
Γιατί χάσαμε ενώ βρεθήκαμε μπροστά στο πρώτο σετ με 23-21 ,στο δεύτερο με 24-23 και στο τρίτο με 21-17 που έκλεισε με το σκορ στο 21-25 ,δηλαδή ,με 8-0 σερί υπέρ των Τραχώνων .
Η αξιοσύνη του αντιπάλου δεν αμφισβητείται .Αλλά ούτε και η ποιότητα της δικής μας ομάδας και η θέληση για τη νίκη .

Σε παιχνίδια σαν και αυτό ,η στιγμιαία ολιγωρία τιμωρείται .Οπως και η έστω παροδική έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης .Καλύτερα να χάναμε με 10 πόντους διαφορά σε κάθε σετ παρά αυτό το σκωτσέζικο ντους .Δεν το αξίζουμε και απο ένα σημείο και έπειτα δεν το αντέχουμε.
Συνεχίζουμε ασφαλώς την προσπάθεια να γίνουμε καλύτεροι και να δημιουργήσουμε ΟΜΑΔΑ.
Κερδισμένοι θα βγούμε ωστόσο μόνο όταν τα παθήματα θα γίνουν μαθήματα .
Οπως μας κέρδισαν οι Τράχωνες που έχουν φύγει νικητές στα 3 απο τα 4 τελευταία ματς που δώσαμε μαζί τους στο γήπεδο μας ,έτσι μπορούμε ασφαλώς να επικρατήσουμε και εμείς στο δικό τους γήπεδο όπου έχουμε τρείς σερί νίκες .
Ποιός όμως ο λόγος να πετάμε αυτό που έχουμε στα χέρια μας και να χαρίζουμε κάτι για το οποίο έχουμε μοχθήσει τόσο ; Γιατί να μην υπάρχει ψυχραιμία ;
Μένουμε πιστοί στην αρχή μας .Εμπιστευόμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ προπονητή και αθλήτριες και μαζί τους θα πανηγυρίσουμε επιτυχίες .
Είναι όμως ,δίχως διάθεση υποτίμησης του σπουδαίου αντιπάλου ,έγκλημα και τιμωρία να μην  αξιοποιούμε το προβάδισμα που έχουμε στα χέρια μας.
Κρίμα .
Συγχαρητήρια στους Τράχωνες .Πιστεύουμε ότι τους φιλοξενήσαμε άριστα και είμαστε βέβαιοι ότι θα πράξουν και εκείνοι το ίδιο στον δεύτερο γύρο .
Πολλά μπράβο αξίζουν στην ΑΘΛΗΤΡΙΑ Εβίτα Αθανασοπούλου .Την τιμήσαμε πριν απο τον αγώνα για την προσφορά της πέρσι στην ομάδα μας και εκείνη έπραξε το καθήκον της για τους Τράχωνες δίχως ωστόσο να πανηγυρίσει έστω έναν πόντο της ,δείχνοντας απόλυτο σεβασμό για τον Πορφύρα.
Το προσέξαμε και μας άρεσε επειδή τέτοια αθλητοπρέπεια δεν τη συναντάμε συχνά .
Υγεία και χρόνια πολλά σε όλες και όλους .
Την άλλη φορά πρόεδρε των Τραχώνων Γιώργο Σκαρή που θα παίξουμε μαζί ,φρόντισε να βγάλεις απο την τσέπη τα υπογλώσια και να δώσεις και σε εμάς γιατί μάλλον τα έχουμε ανάγκη για να αντέξουμε . 
Τα σετ ήταν 24-26,24-26 και 21-25.
Πολύ καλή η διαιτησία των Τσιμπινού--Μιχαήλογλου.
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ Γρηγορίου ,Γκούρα(λ),Τσαπούρη,Χατζηκωσνταντή ,Μπαλλή ,Χαλβατζή,Θεοχάρη ,Τζούλου,Φικάι ,Χρήστου ,Δελαγραμμάτικα ,Θαλασσινού .
ΤΡΑΧΩΝΕΣ  Πλατανιώτου ,Καρτσαφλέκη (λ),Λυγουδιστιάνου ,Αθανασοπούλου ,Ξένου ,Σαραντοπούλου ,Περοπούλου,Αράπη ,Ευθυμίου ,Ζώτο ,Γκόγκα ,Κουτροπούλου .