Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Η εικόνα της Α2

Η Α2 Γυναικών προβλέπεται ότι  εφέτος θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.
Οι πιο πολλές ομάδες έχουν ενισχυθεί και άλλες έχουν επενδύσει σε νεαρές αθλήτριες με ταλέντο και προοπτικές.
Δεν  έχουμε σαφή εικόνα για τον Γ΄Ομιλο, στον Βορρά και δε θα είναι σωστό να αναφερθούμε στις ομάδες. Θα πρέπει ασφαλώς να φροντίσουμε να ενημερωθούμε, αλλά, ακόμα και έτσι θα μεταφέρουμε απόψεις και δε θα υπάρχει άμεση πληροφόρηση, αίσθηση και εικόνα.
Αντίθετα, για τον Α΄και τον Β΄Ομιλο, η κατάσταση είναι περισσότερο ξεκάθαρη.
Απλώς, επειδή οι πιο πολλές ομάδες είναι στο κέντρο και είναι περίπου σαφές το τι πρόκειται να παρουσιάσουν.
Στον Α΄Ομιλο, ΖΑΟΝ, Ρέθυμνο και Ιωνικός είναι τα φαβορί.
Η Αθλεση επίσης έκανε ορισμένες ενδιαφέρουσες μεταγραφικές κινήσεις, ο Ηλυσιακός άλλαξε προφίλ σε σχέση με πέρσι, ο Βύρωνας ανανεώθηκε, η Πετρούπολη το ίδιο, η Αγία Παρασκευή επίσης εμπιστεύεται νέες κοπέλλες και τα Χανιά  θα είναι ''σκληρό καρύδι'', ειδικά εντός έδρας.
Στον Β΄Ομιλο, Πανναξιακός,Φιλία και  Τράχωνες έχουν τον πρώτο λόγο στη διεκδίκηση της ανόδου στην Α1. Ο Ομιλος, πάντως, είναι ισορροπημένος, με 4 καλές ομάδες απο την περιφέρεια, την ΕΑΛ, τον Φιλαθλητικό Λαρισαικό, τον Απόλλωνα Πατρών, την ΕΑ Πατρών, τους Ιωνες που ξέρουν καλά την κατηγορία και τη νεοφώτιστη απο την ΕΣΠΑΑΑ Θέτιδα.
Το επίπεδο είναι καλό καθώς μάλιστα έγιναν σοβαρές μεταγραφικές κινήσεις απο αρκετές ομάδες και στους δύο Ομίλους.
Το πρώτο ζητούμενο τόσο στον Α΄ όσο και στον Β΄Ομιλο δεν αφορά μόνο τη δυναμικότητα και τις προοπτικές των ομάδων αλλά, κυρίως, τη δυνατότητα τους να κρατήσουν σε υψηλά επίπεδα τη λειτουργικότητα τους και να τηρούν τα υπεσχημένα σε ότι έχει σχέση με τις υποχρεώσεις τους.
Καλή σαιζόν σε όλες τις ομάδες.
Και υγεία στις αθλήτριες, τους προπονητές και τις προπονήτριες τους όπως βεβαίως και στα μέλη των διοικήσεων τους.