Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

H ....εύκολη απάντηση...

Για εκείνους και εκείνες που είναι κοντά στην ομάδα βόλει γυναικών του Πορφύρα εδώ και καιρό, η απάντηση ήταν εύκολη.
Οι υπόλοιποι, έμαθαν ένα, ακόμα, στοιχείο για την ομάδα μας.
Η Μίνα Τσαπούρη είναι η πιο παλιά αθλήτρια του Πορφύρα.
Στα 28 της είναι ήδη  6 χρόνια στον Πορφύρα και έχει κατακτήσει 2 Κύπελλα ενώ έχει πάρει μία φορά τη 2η θέση στο πρωτάθλημα και τρείς φορές την 3η, μετά απο την κατάταξη των πλαίυ οφφ.
Αποκτήθηκε απο την Προοδευτική στο ξεκίνημα της νέας προσπάθειας που άρχισε τον Μάρτιο του 2006, με στόχο να γίνει πρωταγωνιστής ο Πορφύρας και να αλλάξει επίπεδο.
Η προσφορά της ως αθλήτρια ήταν, είναι και θα είναι ανεκτίμητη.
Παράλληλα, ως προπονήτρια έδωσε πολλά στα παιδιά μας και θα προσφέρει ακόμα περισσότερα, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν ξανά, με τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει στη ζωή της καθώς δεν είναι μόνο αθλήτρια και προπονήτρια αλλά και σύζυγος και μάλιστα βολλειμπολίστα.
Με την Μίνα, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν περνά απαρατήρητη.
Εχει πάθος και πείσμα, λατρεύει το βόλει και έχει αποδείξει ότι τιμά τη φανέλα του Πορφύρα. Σε αυτά τα 6 χρόνια δίνει πάντα ότι έχει, είναι συνεπής, φιλότιμη, ανταγωνιστική.
Σε μία πολυετή πορεία, αναμφίβολα θα υπάρξουν παράπονα, παρεξηγήσεις, εντάσεις, διαφωνίες. Οπως και γέλιο, κλάμμα ( μετά απο τον τελικό με την Ιριδα στο Μοσχάτο, όταν άνοιγε η σαμπάνια στα αποδυτήρια...), φωνή ( ειδικά...), μουρμούρα, γκρίνια, χαρά.
Ολα μέσα στη ζωή είναι και στην κοινωνία της ομάδας.
Αλλά, οι 22 ψήφοι που πήρε η Μίνα απο τους 26 που ψήφισαν στο τελευταίο γκάλλοπ που κάναμε, απλώς, επιβεβαιώνουν ότι στο πέρασμα αυτών των χρόνων, ταυτίσθηκε με τον Πορφύρα.
Να έχεις την υγεία σου  και να ευχαριστηθείς αυτή τη σαιζόν.
Το αξίζεις.
Οπως και όλα τα παιδιά που φορούν τη φανέλλα του Πορφύρα.
Γιατί στο τέλος της ημέρας, όλες δείχνετε ότι αγαπάτε αυτή την ομάδα.....

Ν.Δελ.