Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Ωραία παιχνίδια στις Νεάνιδες

Συναρπαστικά παιχνίδια, που φανερώνουν το υψηλό επίπεδο των πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΔΑ, έγιναν χθες βράδυ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος των Νεανίδων.
Στον Α΄Ομιλο όπου αγωνίζεται ο Πορφύρας, η ομάδα μας νίκησε με 3-0 τον Θρίαμβο, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-2 της Ευρυάλης.
Στον Β΄ Ομιλο, η Αρτεμις πέρασε απο το Καματερό με επικράτηση επί της Αμιλλας με 3-0 ενώ το Ιλιο πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη ,επί του Πανιωνίου, με 3-2 σετ ( μάλιστα, ο Πανιώνιος προηγήθηκε με 2-0 ). Στον άλλο αγώνα του ίδιου Ομίλου, το Αιγάλεω σημείωσε επιτυχία επί της Ηλιούπολης με 3-1 σετ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι εφέτος παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα Νεανίδων λιγότερες ομάδες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, μόλις 12, αλλά, υπάρχει ποιότητα και τουλάχιστον αποζημιώνονται τα παιδιά και συνολικά οι ομάδες για αυτή την ταλαιπωρία της Πέμπτης, η οποία αξίζει τον κόπο αφού χάρις στην ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ αλλαγή της προκήρυξης απο την ΕΣΠΕΔΑ, θα παίξει κάθε ομάδα τουλάχιστον 17 αγώνες.
Με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά παίρνουν αυτό που θέλουν. Παιχνίδια. Και οι ομάδες  προετοιμάζουν τις αθλήτριες με τις οποίες θα ζήσουν και στα επόμενα χρόνια.