Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Αλλαγή πλάνου για τις Νεάνιδες

Οι Νεάνιδες του Πορφύρα θα πάνε κανονικά απόψε στις 20.30 στο ''Σαλπέας'' , αλλά, όχι για αγώνα πρωταθλήματος αλλά για φιλικό παιχνίδι.
Στις 2 το μεσημέρι ειδοποιηθήκαμε απο την ΕΣΠΕΔΑ ότι αναβάλλεται ο αγώνας πρωταθλήματος μας με τον Πειραικό,όπως και όλη η πρώτη αγωνιστική των Νεανίδων.
Αιτία αναβολής ; Η άρνηση των διαιτητών του Συνδέσμου μας να σφυρίξουν επειδή δεν έχουν ικανοποιηθεί στα αιτήματα τους, κυρίως δε στις δεσμεύσεις που έχουν υπάρξει απέναντι τους, ως υποστηρίζουν.
Υπενθυμίζουμε ότι οι Νεάνιδες είναι η κατηγορία με τα πιο πολλά προβλήματα και με τις μεγαλύτερες δυσκολίες για τη συγκρότηση ομάδων.
Δεν είναι δε τυχαίο, ότι εφέτος η μείωση του αριθμού των ομάδων Νεανίδων έφθασε σε ποσοστό ρεκόρ, καθώς περιορίσθηκαν οι ομάδες που θα αγωνισθούν στο πρωτάθλημα μας,μόλις σε 12.
Ευχαριστούμε πολύ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ για το τεράστιο και έμπρακτο ενδιαφέρον που δείχνουν για αυτά τα παιδιά και για τις ομάδες που επιμένουν να συμμετέχουν στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα, Πέμπτη βράδυ, με παιδιά που είναι κατά κύριο λόγο στις κρίσιμες τάξεις της Β΄και της Γ΄Λυκείου και στο Πανεπιστήμιο.
Δε θα αναφερθούμε περισσότερο σε αυτό το θέμα.
Κάθε πλευρά έχει το δίκιο της. Και την ευθύνη της. Μικρότερη ή μεγαλύτερη.
Εδώ ωστόσο ΜΟΝΟ τα σωματεία και τα παιδιά δε φταίνε σε τίποτα.
Και ειλικρινά , επειδή υπάρχει απο μέρους μου προσωπική εκτίμηση στα πρόσωπα εκείνα που διαμορφώνουν τις εξελίξεις, απο όλες τις πλευρές, στο σχετικό ζήτημα, δε θα ήθελα--προς το παρόν--να γράψω όσα αισθάνομαι ....
Μία παράκληση, ωστόσο.
ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
Και κάτι ακόμα.
Για να υπάρχουν Ομοσπονδία, Ενωση, Διαιτητές, πρέπει να υπάρχουν και σωματεία.
Τα πιο πολλά σωματεία είναι στα όρια τους ή τα έχουν ξεπεράσει.
Κάθε κίνηση λοιπόν, ειδικά σε σχέση με τα αναπτυξιακά, πρέπει να γίνεται με τεράστια προσοχή.
Ελπίζουμε να ξεπερασθεί γρήγορα το πρόβλημα.
Διαφορετικά, απλώς, θα προχωρήσουμε σε επώνυμη δημοσιοποίηση ΟΛΩΝ όσων υποστηρίζουν ΕΟΠΕ, ΕΣΠΕΔΑ και Διαιτητές και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

Ν.Δελαγραμμάτικας