Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Να μπεί τέλος στις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ μεταγραφές

Η ΚΥΡΙΑ Βέρα Καλλιγέρη, μία ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ και ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ, με ποιόν ακριβώς τρόπο και με ποιά νομιμότητα εντάχθηκε τον Ιανουάριο του 2012 στην ομάδα του Κορωπίου ( Α΄ ΕΣΠΑΑΑ) ;
Αναφερόμαστε στην περίπτωση της με κάθε σεβασμό και εκτίμηση, μας είναι δε αδιάφορο ότι έπαιξε μόνο σε 1 ματς και εν συνεχεία σταμάτησε, όταν άλλαξαν προπονητής και γενικός αρχηγός στο Κορωπί.
ΡΩΤΑΜΕ την Ομοσπονδία.
Πως έγινε αυτή η μεταγραφή ενώ έχει αρχίσει το πρωτάθλημα, που μάλιστα είχε φθάσει στα μισά ;
Η κ.Καλλιγέρη ΔΕΝ είχε συμπληρώσει 2 χρόνια εκτός αγώνων, καθώς μάλιστα για τελευταία φορά στη σαιζόν 2009-2010 είχε αγωνισθεί τον Μάιο του 2010 στο Γήπεδο Μπάμπης Χολίδης, στον αγώνα των πλαίυ οφφ, ΑΕΚ--Ηλυσιακός 3-0, στο  Μενίδι με το νούμερο 14.
Στιγμιότυπα αυτού του αγώνα μπορείτε να δείτε και στο youtube.
Πρόκειται για ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.
Δηλαδή, θα αρχίσουν πάλι τα ίδια που έκανε και η προηγούμενη διοίκηση ;
Καλά, βέβαια, τον ...άθλο της Διοίκησης Προσαλίκα--Κυριακίδη, με την έκδοση δελτίου στην αθλήτρια Καλτουρμίδου, για λογαριασμό της Φιλίας, πριν απο την ημερομηνία αποστολής της αίτησης διαγραφής ''απο λάθος'', της αθλήτριας απο το δυναμικό του Αιαντα Ευόσμου, δύσκολα θα τον επαναλάβει άλλος.
Αν και ποτέ δε ξέρεις.
Απαιτούμε την άμεση ανάκληση ΟΛΩΝ των δελτίων που αφορούν ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ της εφετινής αγωνιστικής περιόδου και την ΚΑΘΕΤΗ ΑΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΣΕ ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ--ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.
Και φυσικά το ζήτημα δεν αφορά τα πρόσωπα ή τις ομάδες, αλλά, την ΟΥΣΙΑ.
ΙΣΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ Η ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ, ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΠΑΤΑ.
Ελεος πια με αυτή την κατάσταση στο βόλει.
Ελεος....
 

Ν.Δελαγραμμάτικας