Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Συνεργασία του Πορφύρα με τον Ερυθρό Σταυρό

Απο το χθεσινό παιχνίδι της γυναικείας ομάδας βόλει του Πορφύρα, έστω και αν ήταν θεωρητικά εκτός έδρας, με τον Πειραικό, ξεκίνησε η συνεργασία του τμήματος μας με τον Ερυθρό Σταυρό.
Με πρόταση της Επιτροπής του τμήματος και ενέργειες του Γενικού Αρχηγού του  κ.Μανώλη Κελέκου, εξασφαλίσθηκε η παρουσία συνεργείου διασωστών του Ερυθρού Σταυρού στα επίσημα παιχνίδια της γυναικείας ομάδας μας και κατά συνθήκη ( και αναλόγως τη διαθεσιμότητα ) και των ομάδων υποδομών του βόλει του Πορφύρα.
Οι διασώστες θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις, αχρείαστες, υπηρεσίες τους και τις πρώτες βοήθειες, με πλήρη εξοπλισμό και άριστη εκπαίδευση.
Η προσφορά τους είναι εθελοντική.
Η πρωτοβουλία που ανέλαβε το τμήμα μας, είναι μέρος του πλάνου κοινωνικών δράσεων που υλοποιούμε. Γιατί πάνω απο όλα το βόλει  είναι ένα ΠΑΙΧΝΙΔΙ που πρέπει να παίζεται με ασφάλεια, την οποία εφόσον δεν παρέχει το κράτος, πρέπει να αναζητήσουμε εμείς σε Οργανισμούς με τη φερεγγυότητα, το κύρος και την ευαισθησία του Ερυθρού Σταυρού.
Ευχαριστούμε  θερμά το παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού στον Δήμο Πειραιά.
Και είναι τιμή ότι εθελοντικά ήλθαν 3 διασώστες χθες βράδυ δίπλα μας, μέλος δε αυτής της ομάδας των σπουδαίων ανθρώπων που σώζουν ζωές, υπήρξε βολειμπολίστρια και συμπαίκτρια με την πιο παλιά παίκτρια μας, την Μίνα Τσαπούρη και συμφοιτήτριες στην Γυμναστική Ακαδημία της Κομοτηνής.
Κύκλους κάνει η ζωή αλλά πάντα αποδεικνύεται στην πράξη, πόσο μικρή είναι....