Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Η συνέχεια για τις Νεάνιδες

Η ομάδα Νεανίδων του Πορφύρα αρχίζει την Πέμπτη τους αγώνες της δεύτερης φάσης στον Ομιλο κατάταξης στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ.
Θα παίξουμε με την Ευρυάλη την οποία αντιμετωπίσαμε και στον Α΄Ομιλο, χάνοντας 3-1 εκτός και επικρατώντας 3-0 εντός έδρας.
Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή παρουσία μας και στον Ομιλο κατάταξης, έστω και αν μένουμε με την πικρία ότι δεν πήγαμε στο φάιναλ φορ της ΕΣΠΕΔΑ, αν και το αξίζαμε.
Διαφορετική, πιθανότατα, θα ήταν η κατάταξη στον Ομιλο αν το παιχνίδι Αργυρούπολη--Ολυμπιακός είχε πραγματοποιηθεί έγκαιρα και όχι, για τον όποιο λόγο, σε ημερομηνία κατά την οποία είχαν πλέον κριθεί και καθοριστεί τα πάντα και άρα είχε διαμορφωθεί η κατάσταση και είχαν δοθεί τα εισιτήρια της πρόκρισης.
Είτε αρέσει είτε όχι, βάσει των κανονισμών, η αλλοίωση του πρωταθλήματος είναι δεδομένη για τις Νεάνιδες, απλώς, μένουμε με την απορία αν εντέλει κάναμε λάθος που δεν ακολουθήσαμε και εμείς τον δρόμο της αναβολής, αλλά, πήγαμε, ως συνήθως, με τον σταυρό στο χέρι και με τον βασιλικό για το αγίασμα.....