Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Μία τριλογία δύσκολων αγώνων

Τα επόμενα 3 παιχνίδια της γυναικείας ομάδας βόλει του Πορφύρα είναι περίεργα και κυρίως δύσκολα.
Πρώτα απ' όλα, πρέπει να απορροφήσουν ΟΛΗ την προσοχή και ετοιμότητα μας και να ξεχάσουμε ότι ακολουθεί το ματς με την Ηλιούπολη στις 14 Μαρτίου.
Ολοι θέλουν να κερδίσουν τον Πορφύρα και αυτό είναι εύλογο, είτε γιατί ισχύει ότι συζητούσαμε χθες με τα κορίτσια, σε μία απο καρδιάς κουβέντα στο πλαίσιο της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ λειτουργίας του τμήματος, όπου η αρχηγός μας Βιβή Μπαλή είπε μία σωστή ατάκα, για αυτό ειδικά το θέμα, είτε επειδή πάντα θέλεις να νικήσεις αυτόν που είναι ψηλότερα απο εσένα στην βαθμολογία, η ουσία είναι ότι την Τετάρτη ο Πειραικός, την επόμενη αγωνιστική το Αιγάλεω, που δεν το αφήνει ποτέ να χαλαρώσει ο κ.Σταύρος Νάτσης και στη συνέχεια η Αργυρούπιολη του Τζούριτς ( η οποία μάλιστα μας δυσκόλεψε πολύ στον πρώτο γύρο, στο γήπεδο μας ) είναι τρείς επικίνδυνοι αντίπαλοι.
Απαιτείται η προσοχή και κυρίως η σοβαρότητα μας.
Αν στον αθλητισμό κέρδιζε η βαθμολογία ή το όνομα ή το μπάτζετ ή έστω απλώς η αξία, τότε, δε θα υπήρχαν πρωταθλήματα, αλλά, οι τίτλοι θα παραδίδονταν στο σπίτι με συμβολαιογραφικές πράξεις.
Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης.
Προχωράμε με ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ όχι μόνο στην κλάση αλλά και στην αγάπη που έχουν οι αθλήτριες μας για τον Πορφύρα, γιατί βλέπουν, νιώθουν, καταλαβαίνουν, εισπράττουν αγάπη και αυτήν ακριβώς ανταποδίδουν.
Αλλωστε, ΚΑΜΜΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ δεν βρέθηκε τυχαία στον Πορφύρα και επίσης δεν είναι συμπτωματικό ότι ήδη η Μίνα είναι 6 χρόνια στην ομάδα, η Πόπη 5, η Αρτεμις,  η Βιβή, η Δημητρούλα, η Αννα Μαρία  4, η Νίκη, η Τζο, η Στέλλα και η Πέννυ ήλθαν για να μείνουν.
Και όλες είναι Πειραιώτισσες.
Αυτά τα παιδιά χρειάζονται τη στήριξη όλων όσοι μπορούν να τα βοηθήσουν, να σταθούν δίπλα τους, στο πλευρό της ομάδας, ανιδιοτελώς.
Σε καιρούς πολύ δύσκολους, πολεμούν μέσα στο γήπεδο και δε δίνουν το παραμικρό δικαίωμα σε συμπεριφορά και αντιδράσεις.
Η αντιμετώπιση που έχουν απο την ομάδα τους, επίσης, δεν είναι τυχαία.