Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Η κοπή της πίτας του τμήματος μας

 
Χάρις στην εθελοντική προσφορά των κυριών Κελέκου, Λιάρου, Αποστόλου, Τζώρτζη και με τη συνεργασία των γονιών των παιδιών των υποδομών μας, έγινε το πρωί στο γήπεδο μας, το ''Σαλπέας'', η κοπή της πίτας για τα τμήματα Προμίνι--Μίνι--Παγκορασίδες--Κορασίδες.
Στο γήπεδο ήταν 60 αθλήτριες μας καθώς έλειψαν ορισμένες λόγω ασθενειών και άλλες ήταν σε φιλικά παιχνίδια με τις Παγκορασίδες ή περνούσαν απο εξετάσεις στο εργομετρικό με τις Κορασίδες.
Τα τρία φλουριά, έπεσαν στην Εβελίνα Χαρέα που πήρε ως δώρο μία μπάλλα με τις υπογραφές των αθλητριών της γυναικείας ομάδας μας, στην Γκρέτα Νίκου η οποία πήρε μία φόρμα και στην Ειρήνη Κουζίνη που κέρδισε ένα ωραιότατο βραχιόλι μαζί με ένα κόσμημα-γούρι, για το 2012.
Είναι χαρακτηριστικό ότι και τα 3 παιδιά ήλθαν εφέτος για πρώτη χρονιά στο τμήμα βόλει γυναικών του Πορφύρα.
Για τα δώρα και τις βασιλόπιτες, το τμήμα δε χρεώθηκε ούτε ευρώ καθώς τα έξοδα και την προετοιμασία ανέλαβαν οι 4 κυρίες που προαναφέραμε ενώ υπήρξε μέριμνα και για την γυναικεία ομάδα μας.
Υγεία σε όλες και όλους και μακάρι να είμαστε καλά ώστε να ετοιμάσουμε κάτι ανάλογο και στη νέα  σαιζόν, απλά και οικογενειακά.
Πριν απο την κοπή της πίτας, τα παιδιά των Προμίνι και Μίνι έπαιξαν σε εσωτερικό τουρνουά στο οποίο έδειξαν πρόοδο και παράλληλα πέρασαν πολύ καλά.