Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Τα νούμερα χάνονται μπροστά στους ανθρώπους

Υποκλίνονται μπροστά στους ανθρώπους και στην ομορφιά του βόλει τα νούμερα, οι αριθμοί.
Μετρούν οι άνθρωποι και πιστέψτε με στο βόλει πράγματι υπάρχει, ακόμα, ένα επίπεδο που, παρά τη μιζέρια και την εσωστρέφεια, είναι διαφορετικό, ίσως επειδή παραμένει κλειστό και οικογενειακό.
Οι αναφορές μας στην απήχηση που έχει η προσπάθεια που γίνεται σε αυτό το μπλογκ, όπου ένας γράφει αλλά πολλοί τον εμπνέουν και στηρίζουν την...τρέλλα του, δεν έχουν σκοπό να στεναχωρήσουν, να υποτιμήσουν, να αγνοήσουν, να παρακάμψουν.
Οι όμορφες, φωτεινές και πολιτισμένες  προσπάθειες είναι αρκετές και αξιέπαινες. Ασφαλώς δε υπάρχουν πιο ενδιαφέροντες και πλήρεις αλλά και περισσότερο αναγνωρισμένοι ιστότοποι σε σχέση με τον δικό μας.
Συγγνώμη απο όποιον παραλείψαμε επειδή δεν κάναμε τόσο προσεκτικά τη δουλειά όσο θα έπρεπε.
Οι μονάδες μέτρησης έτσι και αλλιώς είναι ενδεικτικές.Και πάντα περικλείουν το λάθος, όπως και αν αυτό αποτυπώνεται.
Τι δείχνουν εντέλει, πέραν πάσης αμφιβολίας ; Οτι καθημερινά, χιλιάδες διαφορετικοί άνθρωποι θέλουν να διαβάσουν, σε πολλά και διαφορετικά σάιτ και μπλογκ για το βόλει ή και για θέματα που αφορούν τα παιδιά, τη νεολαία, επιλεγμένα κοινωνικά ζητήματα.
Πράγματι, μέρα με τη μέρα, παρά τις αρνητικές εξαιρέσεις, υπάρχουν περιπτώσεις που επιβεβαιώνουν την εκτίμηση μου ότι εδώ, στο βόλει, ακόμα υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους μιλάμε την ίδια γλώσσα.

Ν.Δελαγραμμάτικας