Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος....

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναμένει να εκταμιευθεί κανονικά τον επόμενο μήνα η πέμπτη δόση των δανείων για την Ελλάδα, δήλωσε εκπρόσωπός της πριν απο λίγο. Ερωτηθείς αν η Επιτροπή αναμένει να λάβει η Αθήνα το ποσό, ο Αμαντέου Αλταφάζ απάντησε σύμφωνα με το Reuters καταφατικά, λέγοντας: «Ναι».

Εν τω μεταξύ όπως μεταδίδει το Reuters, η Γαλλία εμμένει στην θέση της ότι η όποια λύση για την Ελλάδα δεν θα πρέπει να περιλαμβάνει αναδιάρθρωση ή πιστωτικό επεισόδιο και συντάσσεται με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στο θέμα αυτό.
Δώσαμε, κατ΄εξαίρεση και μόνο επειδή ζούμε τις τελευταίες ώρες την πολύ μεγάλη αγωνία όλων όσοι έχουν χρήματα σε ελληνικές Τράπεζες και τρέχουν απο χθες να  τα πάρουν στο σπίτι ή να τα στείλουν στην Κύπρο, με μικρότερο βέβαια επιτόκιο αφού οι Κύπριοι πλέον μας ...κάνουν χάρη...
Ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος.
Τα στημένα επεισόδια και οι γροθιές σε δημοσιογράφους ( Τέλλογλου και άλλοι) είναι μέρος του προγράμματος.
Η ψυχραιμία είναι απαραίτητη, αναγκαία και αποτελεί μονόδρομο.
Προς το παρόν, προέχει να προσέχουμε όλοι τους δικούς μας ανθρώπους και τους εαυτούς μας γιατί μετά απο την κατάθλιψη υπάρχουν και οι αρρώστιες που ακολουθούν με το παρεταμένο άγχος.
Γιατί όταν ακούς στη δουλειά σου τις μεσήλικες αλλοδαπές κυρίες που καθαρίζουν το κτίριο να συζητούν ότι  πρέπει να πάνε αύριο στην Τράπεζα για να σηκώσουν τα χρήματα τους και παρουσιάζονται περίεργοι τύποι που προσφέρονται να μεσολαβήσουν να τους τα στείλουν ''έξω'', καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει πια πανικός αλλά γενικευμένη υστερία....
Για αυτό, καλύτερα να μιλάμε εμείς για αθλητισμό και βόλει...

Ν.Δελ.