Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Προσφορά της Κάρτας Μέλους του Βόλει Γυναικών του Πορφύρα

Στο πλαίσιο των παροχών που προσφέρει η Κάρτα Μέλους του Βόλει Γυναικών του Πορφύρα, εξασφαλίσθηκαν απο την PUMA HELLAS, με την ευγενική προσφορά του κορυφαίου στελέχους της κ.Θωμά Κατάκη, εκπτωτικές κάρτες για τους κατόχους της Κάρτας μας.
Ηδη, οι εκπτωτικές κάρτες δόθηκαν σε Μέλη του τμήματος αλλά και σε αθλήτριες μας οι οποίες είναι παιδιά πολυτεκνικών οικογενειών, που έχουν 3 ή και 4 παιδιά, έστω κι αν δεν έχουν γίνει κάτοχοι της Κάρτας Μέλους του βόλει Γυναικών του Πορφύρα.
Η έκπτωση αφορά ποσοστό 30% στις αγορές που θα πραγματοποιηθούν απο οποιοδήποτε κατάστημα της PUMA, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ  στο τριήμερο απο την Πέμπτη 13 έως και το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου.
Αν υπάρχει ενδιαφέρον απο αθλήτρια του τμήματος μας, ακόμα κι αν δεν είναι Μέλος του Βόλει Γυναικών του Πορφύρα, μπορεί να ενημερώσει την κα Πόπη, ώστε να προσπαθήσουμε να βρούμε λύση για κάθε ενδιαφερόμενο παιδί της ομάδας μας.
Ευχαριστούμε την PUMA HELLAS για τη συνεργασία.
Οι Κάρτες Μέλους διατίθενται, κατόπιν παραγγελίας, προς τους εφόρους των ομάδων του τμήματος μας, προς 20 ευρώ, για ένα χρόνο και καλύπτουν και τη δωρεάν είσοδο στα εντός έδρας παιχνίδια της γυναικείας ομάδας μας.