Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδος για τον Πορφύρα

Με τη νίκη του με 3-0 στο Αργος, ο Πορφύρας προκρίθηκε στην Γ΄φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών και θα περιμένει τον αντίπαλο του απο την κλήρωση που θα ακολουθήσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, με την ολοκλήρωση όλων των αγώνων της Β΄φάσεως.
Προσεκτική εμφάνιση απο τον Πορφύρα, καλή παρουσία κι απο τις μικρότερες σε ηλικία αθλήτριες, οι οποίες πήραν χρόνο συμμετοχής, θετικότατη εμφάνιση της Μαρίας Παντζαρτζίδου, συνετή διαχείριση υλικού απο τον προπονητή, με δεδομένο ότι ακολουθεί παιχνίδι πρωταθλήματος το Σάββατο με την Θέτιδα Βούλας στο ''Σαλπέας''.
Πλούσιο ταλέντο, θέληση, εξαιρετικοί χαρακτήρες απο την ομάδα του Αργους που είναι νεανική και ήθελε να δείξει, αλλά, απο ένα σημείο κι έπειτα, ''πνίγηκε'' απο το άγχος και την επιθυμία της.
Το Αργος αγωνίζεται στην Α΄κατηγορία Πελοποννήσου, αλλά, έχει παράδοση παρουσίας στις εθνικές κατηγορίες και συνέχεια  διακρίνεται στα πανελλήνια πρωταθλήματα Κορασίδων και Νεανίδων.
Καλή, αλλά, πάνω απο όλα, ΣΩΣΤΗ ομάδα που παίζει βόλει.   
Τα σετ ήταν 12-25, 21-25 και 10-25.
Αριστη σε όλα, με διδακτικό χαρακτήρα και απόλυτη ψυχραιμία αλλά και θετικότατη διάθεση κι εμπιστοσύνη στην γνώση του αντικειμένου, η διαιτησία των Γεμενή--Κωνσταντινόπουλου.
Αψογος ο σημειωτής Καραγιαννόπουλος.
Να΄στε καλά που ξοδευτήκατε κι ήλθατε για να παίξουμε.
Ευχαριστούμε.
ΓΣ ΑΡΓΟΥΣ ( Μπούκουρας ) Νικολίτσα, Παναγιωτοπούλου, Μπουγιώτη, Ιωάννου, Μπούκουρα, Παπσπυροπούλου, Πασσιά, Χιόνη, Βαρελά, Καραμούντζου, Μπιρλαντεάνου, Σιαμπλή.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Γκούντας ) Μανωλάκου, Μπαλή, Καράκου, Ν.Γκούρα, Τσαπούρη, Δήμα, Παντζαρτζίδου, Μουστάκη, Χατζηπέτρου, Δελαγραμμάτικα, Λιάρου.