Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Υπερήφανοι....

Καλή εβδομάδα σε όλες κι όλους.
Μερικές κουβέντες μόνο, μετά κι απ΄αυτό το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Ο Πορφύρας μπορεί, θεωρητικά ή και πρακτικά, να είναι ομάδα της γειτονιάς και καμαρώνουμε για αυτό, γιατί λατρεύουμε τη Φρεαττύδα στην οποία μεγαλώσαμε, παίξαμε, χαρήκαμε, κλάψαμε.
Νιώθουμε υπερήφανοι γιατί μία ομάδα με αυτά τα χαρακτηριστικά, αναπτύσσει το βόλει με συγκεκριμένη κουλτούρα.
Προσέξτε τι έγινε αυτό το Σαββατοκύριακο.


Η γυναικεία ομάδα μας κέρδισε, δια πυρός και σιδήρου, για την Α2 Εθνική στα Χανιά, όπου πήγε με πολύ καλή, νομίζουμε, οργανωτική παρουσία.
Στα 10 κορίτσια που πήγαν στα Χανιά, τα 3 είναι απο την Ακαδημία μας και τα άλλα 7 ανήκουν στον Πορφύρα, δεν έχουμε ''χρονιάρες'' συμφωνίες ή υποσχετικές, αλλά, χτίζουμε με σταθερή δομή.
Την ίδια ώρα, οι Κορασίδες μας έδειχναν ότι υπάρχει επόμενη ημέρα και συνέχεια και όπως κι οι Νεάνιδες μας προχωρούν πολύ καλά.
Οι Κορασίδες μας είναι κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ, κυρίως, όμως, ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΟΛΕΙ.
Το τμήμα δεν είναι προσωποκεντρικό, κατά βάση δεν έχει ανάγκη ΚΑΝΕΝΑΝ, λειτουργεί με  ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Ελειψαν τα δύο άτομα που, υποτίθεται ότι ...τρέχουν πιο πολύ στο τμήμα.
Ο κυρ Μανώλης ήταν αρχηγός αποστολής στα Χανιά κι ο Νίκος έπρεπε να είναι στη δουλειά.
Και τι έγινε ;
Ολα κύλησαν άριστα με τις προπονήσεις της Ακαδημίας και τον αγώνα των Κορασίδων μας αλλά και την προετοιμασία των ημερολογίων μας.
Τις δύο νίκες, στις Γυναίκες και στις Κορασίδες, τις χαρίζουν οι αθλήτριες μας στους γονείς που πασχίζουν ώστε να λειτουργήσει το τμήμα, σε όλους τους γονείς που κάνουν τον δικό τους αγώνα.
Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς Τασούλα Λιάρου, Αγγελο Ζαννή, Κώστα Αποστόλου, Παναγιώτη Τριανταφύλλου, Τάκη Παπαγεωργίου, Ηλία Πολλάτο, Θοδωρή Μονιό, Τάσο Τσαβαρή, Βαγγέλη Τζερεφό, Δέσποινα Σταθάκη, Αργυρώ Παλημέρη, Παντελή Πρίφτη  αλλά κι όλους τους άλλους γονείς, που κράτησαν το τμήμα σε υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας αυτό το Σαββατοκύριακο, με τη λογική της...κολλεκτίβας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Είναι λογικό να βγαίνεις να περπατάς στην βροχή, όταν σου λένε απο το ένα τηλέφωνο ότι χάνουν οι Κορασίδες με 8-6 στο τάι μπρέικ και απο το άλλο μαθαίνεις ότι οι Γυναίκες , στο τέταρτο σετ στα Χανιά, πήγαν στο 18-19, απο το 12-17 με το οποίο είχαν προηγηθει ;


Ν.Δελ.