Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Εξαιρετική εμφάνιση

Πολύ καλό παιχνίδι απο την ομάδα Κορασίδων του Πορφύρα απέναντι στον Μίλωνα, εκτός έδρας, για τον Δ΄Ομιλο του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ.
Χάσαμε με 3-2, αλλά, πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα ο Μίλων δεν είχε χάσει ούτε σετ στον Ομιλο μας, όπου είχε 5 σερί νίκες με 3-0 σετ.
Αυτά ήταν τα πρώτα σετ που έχασαν οι γηπεδούχοι, χάρη στην εξαιρετική προσπάθεια των κοριτσιών του Πορφύρα.
Η ροή του αγώνα ήταν συναρπαστική, ωστόσο, αν και μπορούσαμε να τον τελειώσουμε με νίκη με 3-1 σετ, χάσαμε σετ στο οποίο είχαμε προβάδισμα με 21-16 και 23-19 κι έτσι οδηγηθήκαμε στο τάι μπρέικ, όπου χάσαμε με 15-11.
Η πρόκριση θα κριθεί στη συνέχεια, για τη δεύτερη θέση, καθώς ο Μίλων έχει, ουσιαστικά, περάσει πλέον στον επόμενο γύρο.
Θεωρούμε απολύτως δεδομένο ότι ο Μίλων θα σεβασθεί την ιστορία του και τους αντιπάλους τους και θα αγωνισθεί ΠΛΗΡΗΣ και στα επόμενα παιχνίδια του, όπως ακριβώς έπαιξε και απέναντι στον Πορφύρα.
Οτιδήποτε διαφορετικό, θα συνιστά κατάφωρη και προκλητική αλλοίωση πρωταθλήματος.
Δεν είναι λογικό ( ; ) να αναψοκκοκινίζεις και να τα δίνεις όλα για να νικήσεις τον Πορφύρα και μετά να ετοιμάζεσαι να πας σε άλλον αγώνα, με μισή ομάδα.
Εδώ είμαστε για να τα ξαναπούμε μετά την επόμενη αγωνιστική και φυσικά θα παρακολουθούμε τι πρόκειται να γίνει, ώστε να σχολιάσουμε ανάλογα και δίχως υπεκφυγές ή ''με μισά λόγια'', πρόσωπα, ομάδες  και συμπεριφορές, εφόσον βέβαια μιλάμε για υγιή αθλητισμό κι ιστορικούς συλλόγους αλλά κι έμπειρους εκπαιδευτές.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Γκούντας ) Παλημέρη, Α.Πρίφτη, Λιάρου, Τζερεφού, Δαρδακούλη, Κ.Ζαννή, Ε.Πρίφτη, Ε.Μονιού, Καρβούνη.