Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Κοινωνική δράση απο το βόλει του Πορφύρα

Το Τμήμα VolleyΓυναικών του Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ έχοντας πλήρη συναίσθηση του χρέους που του αναλογεί απέναντι στην κοινωνία του Πειραιά και όχι μόνο, λειτουργώντας ως οικογένεια και κινούμενο μέσα στο πνεύμα των ημερών με χαρά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του 1ου ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, που βρίσκεται επί της οδού Λεβαδείας αριθμός 95, στο οποίο φοιτούν και σιτίζονται παιδιά απόρων και μονογονεϊκών οικογενειών καθώς και παιδιά με ελαφρά νοητική στέρηση έως βαρύ αυτισμό, για τη συλλογή ρουχισμού (για παιδιά έως 14 ετών) και τροφίμων μακράς διαρκείας (γάλα σε κονσέρβα, ζυμαρικά, όσπρια κλπ.) για να καλύψει τις ανάγκες του.
Με λίγα λόγια και δίχως τυμπανοκρουσίες και φανφάρες, συγκεντρώθηκαν ρούχα και τρόφιμα απο 17 οικογένειες μελών  του τμήματος, που ήδη δόθηκαν στο Ειδικό Σχολείο.
Σε ειδική εκδήλωση, μάλιστα, απο τη Διεύθυνση του Ειδικού Σχολείου εκφράσθηκαν θερμές ευχαριστίες για το τμήμα βόλει Γυναικών του Πορφύρα και προς τον παριστάμενο εκπρόσωπο του, τον Γενικό Αρχηγό κ.Μανώλη Κελέκο που είναι αρωγός του Ειδικού Σχολείου, μαζί με τη σύζυγο του.
Οι οικογένειες που προσέφεραν αγαθά για τα παιδιά είναι των Κελέκου, Τριανταφύλλου, Γλύπτη, Τασιούδη, Λυμπέρη, Ζήκου, Κουτσουδάκη, Λιάρου, Τσαβαρή, Υφαντή, Σ.Φραγκοπούλου, Αγγελοπούλου, Νίκου, Α.Φραγκοπούλου, Σπυράκη, Ανδρακάκου, Βαρθολομάτου.     
Η συλλογή των αγαθών συνεχίζεται για ακόμα 2 εβδομάδες και θα γίνεται κάθε Σαββατοκύριακο τις ώρες των προπονήσεων των τμημάτων και θα τα παραλαμβάνει ο έφορος του εκάστοτε τμήματος.