Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Ευχαριστούμε απο την καρδιά μας το Αργος

Το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία.
Οχι γιατί ΄το υποβαθμίζουμε, αλλά, επειδή δεν αλλάζει κάτι, τουλάχιστον όχι όσο αυτά που ζήσαμε απόψε στο Αργος.
Η φιλοξενία απο τους παράγοντες και τον προπονητή του Αργους ήταν ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ κι ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ.
Ευχαριστούμε θερμά τους κυρίους Ρασσιά, Τριπολιτσιώτη, Παναγιωτόπουλο, Μπούκουρα, όλα τα μέλη της διοίκησης του Αργους και τους φύλακες του κλειστού γυμναστηρίου της πανέμορφης κι ιστορικής πόλης.
Μας γέμισαν χαρά, μας έδωσαν την αίσθηση ότι αξίζει να ασχολείσαι με τον αθλητισμό όχι μόνο για τη λατρεία στην ομάδα σου, αλλά, γιατί σε αυτό το μαγικό ταξίδι θα συναντήσεις σπουδαίους ανθρώπους.
Πρόσφεραν ζεστασιά, εξασφάλισαν θέρμανση στο γήπεδο, ζεστό νερό, μας κέρασαν, μας βοήθησαν καταλυτικά ώστε να τακτοποιήσουμε το φαγητό των αθλητριών μας μετά απο το παιχνίδι, δε μας άφησαν βήμα δίχως να δείξουν ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ έγνοια και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ενδιαφέρον.
Αυτό είναι το ΜΕΓΑΛΟ κέρδος απο το αποψινό παιχνίδι κι η καλύτερη αποζημίωση για την ταλαιπωρία και το κόστος της μετακίνησης.
Αυτή η συμπεριφορά προς τον Πορφύρα, μας γοήτευσε και μας υποχρέωσε.
Σπουδαίοι άνθρωποι.
Ομάδα με ταλέντο.
Κοινό εξαιρετικό.
ΑΡΓΟΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Για την ιστορία, ο Πορφύρας κέρδισε 3-0 σετ και προκρίθηκε στην Γ΄φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά, τπ αποτέλεσμα περνά στα μάτια μας και στη ψυχή των αθλητριών μας σε δεύτερη μοίρα, μπροστά στην αγάπη που νιώσαμε.
Μας δώσατε φτερά για να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη και καλύτερη διάθεση.
Για το καθαρά αγωνιστικό μέρος, λεπτομέρειες άμα με το καλό ξημερώσει η ημέρα, γιατί τώρα γυρίσαμε απο το Αργος κι έχουμε κι ένα κρεββάτι που μας περιμένει.....

Ν.Δελ.