Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Αυτή είναι η ομορφιά του βόλει

Σε αγώνα με ανατροπές, συγκινήσεις, καταπληκτική και φίλαθλη ατμόσφαιρα, Πορφύρας και Ρέντης έδειξαν ότι όχι μόνο έχουν  πολύ καλές ομάδες Κορασίδων αλλά κι ότι μπορούν τα καλύτερα.
Η νίκη πήγε στον Πορφύρα με 3-2 σετ, στο Σαλπέας, αλλά, τιμή στον ηττημένο αντίπαλο που είχε έμπνευση απο την καταπληκτική πασαδόρο του και γειτόνισα μας Ειρήνη Νικολάκη και στις λεπτομέρειες έχασε.
Το πρώτο σετ πήγε στο Ρέντη με 25-23, αν κι είχαμε αποκτήσει προβάδισμα στο σκορ, ισοφαρίσαμε σε 1-1 με 25-10, ακολούθησε το 1-2 για τον Ρέντη με 22-25 και ισοφαρίσαμε σε 2-2, εμείς  με 25-22.
Στο τάι μπρέικ, ο Πορφύρας έδειξε ότι έχει μάθει απο τα παθήματα των προηγούμενων ετών. Αυτή τη φορά, την πρόκριση δεν τη χάνουμε.
Ο Ρέντης προηγήθηκε με 8-6, αλλά, ο Πορφύρας θέλει να προκριθεί στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος Κορασίδων και τα έδωσε όλα με ώθηση απο το κοινό του κι επικεφαλής της προσπάθειας, τις Ανδρονίκη Πρίφτη--Μαριάννα Λιάρου, δύο παιδιά που είναι απο 6 χρονών στην ομάδα μας, πήγαν 16 και μεγάλωσαν μαζί με τον Πορφύρα στον οποίο έχουν να προσφέρουν πολλά.
Ωριμη εμφάνιση απο μία ακόμα λαμπρών προσδοκιών αθλήτρια μας, την Κορίνα Τζερεφού, υψηλού επιπέδου αγωνιστικότητα απο όλα τα παιδιά, αγώνας με πόνο αλλά και πάθος απο την τραυματισμένη πασαδόρο μας Διονυσία Παλημέρη. Ολα τα κορίτσια ήταν πολύ καλά.
Μπράβο τους.
Το τάι μπρέικ το κερδίσαμε με 15-9, με επιμέρους σκορ 9-1.
Γενναία ανατροπή, με ψυχωμένη προσπάθεια απο τις αθλήτριες του Πορφύρα κι εξαιρετική καθοδήγηση απο την προπονήτρια των Παγκορασίδων μας Πόπη Καλλή που βοήθησε την ομάδα αναπληρώνοντας άριστα τον Κώστα Γκούντα, ο οποίος ήταν στα Χανιά με την γυναικεία ομάδα μας.
Η Πόπη έγινε μέρος του Πορφύρα και την ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη προσφορά της και στο παιχνίδι των Κορασίδων με τον Ρέντη, στο οποίο είχε μεγάλο άγχος, αλλά, στο τέλος πήρε αυτό που ήθελε, τη νίκη για τον Πορφύρα.
Συγχαρητήρια στον Πορφύρα για τη νίκη αλλά και στο Ρέντη για το σπουδαίο παιχνίδι και την αθλητοπρέπεια του όπως και για την αγωνιστικότητα των αθλητριών του.
Καλή η διαιτησία των Πάτση--Μωρογιάννη, σε αγώνα δυόμιση ωρών.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Καλλή ) Λιάρου, Α.Πρίφτη, Ε.Πρίφτη, Παλημέρη, Τζερεφού, Κ.Ζαννή, Κουζίνη, Δαρδακούλη, Μονιού, Καρβούνη.
ΡΕΝΤΗΣ ( Μενδρινός ) Νικολάκη, Σταυροπούλου, Καστρή, Καφίρη, Γλυκοφρύδη, Πετράκη, Καφίρη, Ρακανίδη, Μεταξά, Σκορδίλη.