Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Χρόνια Πολλά Τασούλα

Μένεις σε μία ομάδα γιατί παίρνεις δύναμη απο άλλους.
Αλλος φαίνεται, άλλοι κάνουν τη δουλειά.
Η αγάπη στον Πορφύρα, την ομάδα με την οποία μεγαλώσαμε απο παιδιά και βλέπουμε απο 8-9 χρονών ( δηλαδή, εδώ κι έναν...αιώνα ...) είναι έντονη, αλλά, ο σεβασμός κι η εκτίμηση αλλά κι ο θαυμασμός για προσωπικότητες που λένε ελάχιστα και κάνουν πάμπολλα, είναι μεγάλος.
Στην Τασούλα Λιάρου, στο συνδετικό κρίκο και των 8 τμημάτων του βόλει του Πορφύρα  και στη μαμά όλης της ομάδας  κι όχι μόνο της ταλαντούχας 16χρονης κόρης της, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τη σημερινή γιορτή της.
Τασούλα, σε ευχαριστούμε.
Εκ μέρους της αρχηγού της Γυναικείας ομάδας μας ( κατόπιν επιθυμίας της ), της Νίκης Μανωλάκου, για λογαριασμό όλων των αθλητριών μας, ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ.
Και ΧΙΛΙΕΣ ΕΥΧΕΣ για την γιορτή σου απο όλα τα κορίτσια των υποδομών μας που χάρη στις προσπάθειες σου, άντεξαν, έμειναν, πολέμησαν, προχώρησαν μέσα σε αντίξοες συνθήκες και σήμερα είναι το χρυσό μέλλον και το ελπιδοφόρο παρόν μας.
Για όσους ...παραξενεύονται, κάτι απλό.
Τις ομάδες τις κάνουν οι άνθρωποι.
Κι είναι καλή τύχη, όταν συναντάς ανθρώπους που αγαπούν με πάθος την ομάδα και τα παιδιά.
Επειδή λεφτά δεν έχουμε στον Πορφύρα, επειδή παλεύουμε με νεροπίστολα, δίχως πλάτες αλλά και χωρίς κατανόηση ή υποστήριξη, αυτό το πάθος μας κρατά όρθιους, για όσους δεν το έχουν καταλάβει.
Τασούλα να΄σαι καλά, σε ευχαριστώ και προσωπικά και σου εύχομαι να ΄χεις πάντα  υγεία αλλά και την  ευλογία της καθαρής, διορατικής  και ακριβοδίκαιης σκέψης που σε διακρίνει.

Ν.Δελαγραμμάτικας