Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Με μεγάλη χαρά....

Ορισμένοι μπορεί --αν δεν έχουν, ακόμα, καταλάβει τη λογική και την κουλτούρα μας--να απορούν γιατί δεν έχουμε αναφερθεί σχεδόν καθόλου στο παιχνίδι που αποτελεί συνάντηση κορυφής για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, με τους Ιωνες στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας.
Να πούμε λοιπόν δυό κουβέντες, για να γίνει σαφές απο όλους, πως προσεγγίζει ο Πορφύρας ένα παιχνίδι σαν κι αυτό.
Πριν και πάνω απο όλα έχουμε ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ.Είναι ότι καλύτερο για μία ομάδα να παίζει έναν αγώνα σαν κι αυτό, στον οποίο θα δούμε όμορφο βόλει, σε ένα γεμάτο γήπεδο ( μικρό σε χωρητικότητα, αλλά, ζεστό και ...αγαπησιάρικο ), με αθλήτριες υψηλού επιπέδου.
Είναι ευχάριστο ότι θα βρεθούμε κοντά σε φίλους.
Τον Θοδωρή απο τους Ιωνες, τον κ.Κυριαζή, καλό κι αγαπημένο φίλο, τον γιό του Δήμο, τον προπονητή των Ιώνων, με τον οποίο δεν είχαμε συνεργασθεί πριν απο μερικά χρόνια για τις υποδομές μας, μόνο επειδή δεν εξυπηρετούσε η απόσταση, γιατί, ήδη, εργαζόταν και σε άλλη ομάδα.
Θα συναντηθούμε με τη συνεργάτιδα του προπονητή των Ιώνων , τη συνάδελφο απο το STAR Αννα Μπούτα, με τις Πειραιώτισες αθλήτριες των Ιώνων Ευη Χρήστου και Αννα Φωτεινού.
Εχουμε την βεβαιότητα ότι θα δούμε συναρπαστικό παιχνίδι αλλά και μία εξαιρετική διαιτησία, καθώς ορίσθηκαν διαιτητές με γνώση, ικανότητες  και πείρα.
Πάνω απο όλα, σε εποχές μίζερες, δύσκολες, ας βγούμε όλοι απο το άγχος και τον μικρόκοσμο μας κι ας δημιουργήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το κατάλληλο κλίμα και περιβάλλον ώστε να απολαύσουν οι αθλήτριες κι οι προπονητές τους έναν αγώνα αντάξιο των δυνατοτήτων τους.
Το αξίζουν, το δικαιούνται.ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΝ.
Η επιβίωση είναι δύσκολη, το μέλλον αβέβαιο, η πίεση αφάνταστα μεγάλη για όλους, ειδικά για τους νέους ανθρώπους που παλεύουν με τα θηρία.
Οποιο κι αν είναι αύριο το αποτέλεσμα, Ιωνες και Πορφύρας, Πορφύρας κι Ιωνες, μπορούν και πρέπει να στείλουν ένα μήνυμα.
Οτι το βόλει γυναικών είναι εδώ, δυνατό, ενωμένο, παράγει πολιτισμό, διδάσκει ήθος, προσφέρει ποιοτικό αθλητικό θέαμα.
Η ζωή δε σταματά και δεν αρχίζει απο ένα παιχνίδι.
Υγεία να έχουμε και Καλά Χριστούγεννα.
Καλή διασκέδαση.
Πάμε να κάνουμε το γούστο μας.
Αυτό δεν μπορούν να μας το χαλάσουν.
Καλημέρα σας.

Ν.Δελαγραμμάτικας