Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Πορφύρας--Θέτις Βούλας το Σάββατο στις 20.15

Για τον Β΄Ομιλο του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας βόλει Γυναικών, η ομάδα του ΑΟΦ Πορφύρας θα αντιμετωπίσει την Θέτιδα Βούλας το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 20.15 στο '' Παναγιώτης Σαλπέας''.
Αυτό  το παιχνίδι πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Προηγήθηκαν 4 ματς, στα οποία ο Πορφύρας σημείωσε 3 νίκες κι υπέστη 1 ήττα.
Μία δύσκολη αναμέτρηση, όπως ΟΛΕΣ στην Α2 Εθνική.
Η συμπαράσταση των φιλάθλων του Πορφύρα, δηλαδή, των μελών της οικογένειας του, καθώς, προφανώς δεν έχουμε...οπαδούς κι ούτε πρόκειται να δημιουργήσουμε ή να ανεχθούμε ποτέ, είναι απαραίτητη για τις αθλήτριες μας που κάνουν τον δικό τους αγώνα, κάτω απο συνθήκες δύσκολες κι ιδιαίτερες.
Η Θέτις αγωνίζεται απο πέρσι στην Α2 Εθνική κατηγορία, είναι πολύ καλή κι οργανωμένη ομάδα κι ασφαλώς το ξεκίνημα της θα ήταν καλύτερο, αν δεν είχε δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τώρα και δεν είχε αντιμετωπίσει προβλήματα με τραυματισμούς, τα οποία ξεπέρασε.
Εχει 1 βαθμό στο ενεργητικό της, μετά απο τις ήττες που γνώρισε απο Αγία Παρασκευή, Ιωνες κι Ιωνικό Νέας Φιλαδελφείας.
Στη Θέτιδα παίζει η Λάουρα Κόρνια η οποία αγωνίσθηκε κατά το παρελθόν στον Πορφύρα και στέφθηκε Κυπελλούχος ΕΣΠΕΔΑ μαζί μας ενώ αναδείχθηκε δευτεραθλήτρια ΕΣΠΕΔΑ, καθώς ήταν μέλος της ομάδας που έπαιξε στον τελικό των πλαίι οφφ του πρωταθλήματος, με την Φιλία Ηλιούπολης.