Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Δεύτερη νίκη για τον Πορφύρα στην Α2

Η ανασύνταξη, μετά απο την κακή εμφάνιση και την ήττα στον Αγιο Δημήτριο απο τον Αστέρα, ήλθε γρήγορα για την ομάδα βόλει Γυναικών του Πορφύρα που νίκησε απόψε με 3-0 σετ την Αρτέμιδα Κορυδαλλού.
Τα σετ ήταν 25-15. 25-17, 25-15.
Αυτή ήταν η πρώτη νίκη που έχει πετύχει ποτέ στην ιστορία του, σε επίπεδο γυναικείων ομάδων, ο Πορφύρας σε βάρος της, ανανεωμένης πλέον, Αρτέμιδας με την οποία συναντηθήκαμε ξανά μετά απο 5 χρόνια, όταν είχαμε ανταγωνισθεί για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία, όπου το έφερε η τύχη να βρεθούμε ξανά.
Παράλληλα, ήταν η δεύτερη νίκη μας σε τρείς αγωνιστικές στην Α2.
Ο Πορφύρας ήταν καλύτερος και νίκησε δίκαια, αλλά, μόνο επειδή σεβάσθηκε την αντίπαλο του κι έπαιξε σοβαρά.
Η Αρτεμις έχει σταθερή διοίκηση, καλή τεχνική ηγεσία και με την προσθήκη των Αρβανίτη--Καραθανάση είναι ισχυρή κι αρκετά επικίνδυνη, δεδομένο θεωρείται ότι θα κάνει ζημιές, σαφώς δεν πρόκειται να είναι απλός αντίπαλος για κανέναν στην κατηγορία.
Κάτι ακόμα.
Προτού ιδρύσει τμήμα βόλει ο Πορφύρας, η Αρτεμις ήταν στην Α1 Εθνική.
Ο σεβασμός μας δεν αξίζει μόνο στους ανθρώπους αλλά και στην ιστορία, ώστε να ξέρουμε κι εμείς που βαδίζουμε και να προχωράμε με μετρημένες κινήσεις και με ρεαλισμό, πέρα απο το όραμα.
Αυτά αρκούν για το παιχνίδι.
Μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 250 φίλους του Πορφύρα που ήλθαν Σάββατο βράδυ κι ενίσχυσαν την ομάδα μας σε έναν αγώνα με ιδιαιτερότητες, ο οποίος πράγματι, πάντα, θα συγκινεί.
Καλή συνέχεια στην Αρτέμιδα, καλά μυαλά σε όλους μας στον Πορφύρα και πάντα να έχουμε στο μυαλό μας ότι παίζουμε στην Α2 κι όχι στο τοπικό.
Α, κάτι ακόμα.
Στη δωδεκάδα μας είχαμε 4 παιδιά απο την Ακαδημία μας, απο τα οποία η Φρόσω Χατζηπέτρου ήταν η βασική πασαδόρος μας.
Αυτό το παιδί, που παίζει βασικό στον Πιορφύρα, ποτέ δεν έχει κληθεί σε κλιμάκιο ή Προεθνική ομάδα.
Να΄στε καλά και να τρώτε πολλά ψάρια....
Βοηθούν στην όραση....
Αριστη η διιατησία των Παπαδογιάννη--Θεοδωρίδου.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Γκούντας ) Μπαλή, Μουστάκη, Δήμα, Χατζηπέτρου, Τσαπούρη ( λ, Καράκου, Ν.Γκούρα, Παντζαρτζίδου, Μανωλάκου, Χαλβατζή, Δελαγραμμάτικα, Α.Πρίφτη,
ΑΡΤΕΜΙΣ ( Ζουπάνος--Γιαννάκη ) Αρβανίτη, Καραθανάση, Παγώνη, Πολυμεροπούλου, Κουκούλη, Παναγοπούλου ( λ), Μερκούρη, Καραχάλιου, Τάσσιου, Μασουρίδη ( λ), Θεοδωρίδου, Τεντζέρη.