Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Διαγωνισμός Ζωγραφικής για τα κορίτσια του Πορφύρα

Το τμήμα βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας, στην προσπάθεια που απο κοινού καταβάλλουμε παιδιά και γονείς, σε δύσκολες και περίεργες εποχές, για εξωστρέφεια, εκτόνωση και στροφή σε παραδοσιακές και σταθερές αξίες, όπως είναι ο αθλητισμός σε ΥΓΙΗ και ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ σωματεία, ανακοινώνει ότι απο την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου διοργανώνει Διαγωνισμό Ζωγραφικής για τα κορίτσια που είναι ενταγμένα στα τμήματα μας Προμίνι και Μίνι.
Τα κορίτσια μας που προπονούνται σε αυτά τα 2 τμήματα  και όσα ακόμα ενταχθούν σε αυτά μέχρι και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, μπορούν να φέρουν απο αυτό το Σάββατο και μέχρι και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στον προπονητή τους κ.Γιάννη, στον κ.Μανώλη ή στον κ. Νίκο τη ζωγραφιά τους με αποκλειστικό θέμα το βόλει.
Δε χρειάζεται οι γονείς να ξοδευθούν αγοράζοντας άλλα υλικά απο αυτά που ήδη έχουν τα παιδιά για το σχολείο ή για τον ελεύθερο χρόνο τους ή έχουν μείνει απο το νηπιαγωγείο.
Η ζωγραφιά μπορεί να γίνει με όποιο υλικό επιλέξει κάθε παιδί, σε χαρτόνι, σκληρό χαρτί ή ακόμα και σε ένα φύλλο Α4. Οτι υπάρχει στο σπίτι.
Για το  μέγεθος της ζωγραφιάς δεν μπαίνει περιορισμός.
Αντίθετα, το θέμα είναι ΜΟΝΟ το βόλει, όπως το βλέπουν τα παιδιά με τη δική τους οπτική.
Η ζωγραφιά που θα αναδειχθεί ως η πιο ενδιαφέρουσα, απο την Επιτροπή που θα συγκροτήσουν ο προπονητής της Γυναικείας ομάδας μας ( όπως και των Νεανίδων και Κορασίδων Κωνσταντίνος Γκούντας ) και οι αθλήτριες της Γυναικείας ομάδας μας Στέλλα Μουστάκη, Νίκη Μανωλάκου, Μίνα Τσαπούρη και Στέβη Χαλβατζή, θα ανακοινωθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και το παιδί που την έχει ζωγραφίσει θα πάρει ως δώρο μία ολοκαίνουρια μπάλλα βόλει με τις υπογραφές όλων των αθλητριών της γυναικείας ομάδας μας.
Στο κάθε έργο που θα φέρνουν τα κοριτσάκια μας, θα πρέπει να έχουν γράψει στην πίσω πλευρά το όνομα και το επώνυμο τους.
Η συμμετοχή και των  60 κοριτσιών των Προμίνι και Μίνι, με την παρότρυνση των γονιών και των οικείων τους, θα αποτελέσει μόνο την αρχή για μία σειρά απο ενέργειες που θα ακολουθήσουν απο το τμήμα μας, σε σχέση με τα παιδιά της Ακαδημίας μας, ΧΩΡΙΣ  ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ για τα παιδιά, πέρα απο τη μηνιαία συνδρομή τους, μέρος της οποίας χρησιμοποιείται για να καλύψουμε συνέργειες που αναδεικνύουν τη σημασία του αθλητισμού και του πολιτισμού και την αλληλένδετη σχέση τους.


ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ