Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

H AEGEAN SPEED LINES χορηγός του Πορφύρα

Η ναυτιλιακή εταιρεία AEGEAN SPEED LINES, θα είναι ο βασικός χορηγός της ομάδας βόλει γυναικών του Πορφύρα για τη σαιζόν 2011-2012 και θα προβάλεται απο τη φανέλα της ομάδας μας.
Απο την πλευρά της εταιρείας επιδείχθηκε πνεύμα ευαισθησίας και πράγματι η ομάδα μας αντιμετωπίσθηκε όχι μόνο με αγάπη αλλά και με σεβασμό όπως και με υψηλού επιπέδου διάθεση κοινωνικής προσφοράς στις αθλήτριες μας, στα κορίτσια που αγωνίζονται στο βόλει γυναικών του Πορφύρα.
Σε καιρούς εξαιρετικά δύσκολους, η εταιρεία AEGEAN SPEED LINES που  ενέκρινε, δρομολόγησε και υλοποίησε τη συμφωνία, κατόπιν της προτάσεως που είχε την καλωσύνη να του διατυπώσει  η έφορος Νεανίδων--Κορασίδων κ.Τασούλα Λιάρου, τάχθηκε αρωγός μίας όμορφης, ΚΑΘΑΡΗΣ και  ΕΝΤΙΜΗΣ αθλητικής προσπάθειας.
Η υπόθεση του βόλει γυναικών του Πορφύρα προχωρά μέσα απο ''χίλια κύματα'' γιατί είναι ΚΑΘΟΛΙΚΗ και δείχνει ότι το ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟ.
Τώρα, με την AEGEAN SPEED LINE και τα πλοία της SPEEDRUNNER  θα έχουμε μία ακόμα ευκαιρία ώστε να δείξουμε ότι το βόλει γυναικών του Πορφύρα δεν έχει  μόνο δεξιότητες και ταχύτητα αλλά και αντοχή, ποιότητα και διάρκεια.
Ευχαριστούμε που γίνατε συμμέτοχοι και κοινωνοί της δικής μας τρέλας.
Αν και η  προσφορά στον αθλητισμό και στα παιδιά, μάλλον είναι ευλογία και όχι τρέλα....


ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ