Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Καλή τύχη στον Πειραιά μας

Με απόλυτο σεβασμό σε όλες τις ομάδες, καθώς άλλωστε ΠΑΝΤΟΥ έχουμε καλούς φίλους, με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών ευχόμαστε ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ επιτυχίες, υγεία, καλή διασκέδαση.
Ειδικά, ωστόσο, δίχως διάθεση παρεξήγησης αλλά με δεδομένο ότι εμείς στον Πειραιά είμαστε, όπως όλοι γνωρίζουν, τοπικιστές, ευχόμαστε στον συμπολίτη μας Ολυμπιακό, με τον οποίο είμαστε στον ίδιο Δήμο ως συνεργάτες και φίλοι, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Ο Πορφύρας δε  ξεχνά πως τον αντιμετώπισε η ΣΗΜΕΡΙΝΗ διοίκηση του Ολυμπιακού ( γιατί οι προηγούμενες μας είχαν χορτάσει κούφια λόγια και κοροιδία...) και προσωπικά ο Πρόεδρος Μιχάλης Κουντούρης και ο μάνατζερ της ομάδας βόλει γυναικών των ΄΄'ερυθρολεύκων'' Νίκος Μαντούβαλος.
Καλή τύχη στον Ολυμπιακό.
Καλή τύχη στον Πειραιά μας.
Ο Δήμος μας , η πόλη μας, αυτό το παρατημένο και ξεχασμένο λιμάνι με το μόλις ΕΝΑ κλειστό  γήπεδο ΠΡΕΠΕΙ και ΘΕΛΟΥΜΕ να ακούγεται παντού.
Και το βόλει γυναικών, με τον Ολυμπιακό, τον Πορφύρα, τον Πειραικό και τον Φοίνικα, με διαφορετικές καταβολές και άλλη διαδρομή, αλλά, με κοινό στόχο την προσφορά στον αθλητισμό και στα κορίτσια της πόλης μας, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΕΝΩΜΕΝΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ.
Τα καλύτερα επίσης θέλουμε και για την Αρτέμιδα Κορυδαλλού, στην επιστροφή της στην Α1.
Η ομάδα που έχει Πρόεδρο τον Γιώργο Σαραντέα, προπονητή τον Μανώλη Αποστολογιωργάκη και αρχηγό την Ρούλα Μουτζουρίδου είναι ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.
Οχι μόνο λόγω γειτονίας αλλά κυρίως επειδή ΔΕΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Η Αρτεμις δε δίνει αγώνα επιβίωσης αλλά παραδίδει μαθήματα μαχητικού πνεύματος και σίγουρα θα τα καταφέρει με τον καλύτερο τρόπο.

Ν.Δελαγραμμάτικας