Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Μπράβο στους γονείς και στα παιδιά

Φροντίσαμε, ως τμήμα, να μη χαθούν προπονήσεις για τα παιδιά των υποδομών και να έξασφαλίσουμε τις κατά το δυνατόν καλύτερες συνθήκες για τις προπονήσεις τους.
Εκτός άλλωστε απο τους δύο χώρους που έχουμε στη διάθεση μας, υπάρχει και ένας ακόμα, εναλλακτικός, ώστε να είμαστε έτοιμοι για όλα.
Οι γονείς ωστόσο και τα παιδιά των υποδομών μας πέτυχαν κάτι ακόμα καλύτερο.
Μας ευχαρίστησαν και μας αποζημίωσαν για το τρέξιμο και τα παρακάλια δεξιά και αριστερά, επειδή σήμερα είδαμε ελάχιστες απουσίες στις προπονήσεις αν και αλλάξαμε τις ώρες ώστε να γίνεται καλύτερη δουλειά με λιγότερα παιδιά ανά τμήμα.
Απο την προπόνηση των Παγκορασίδων είχαμε μόνο μία απουσία απο παιδί που δεν ειδοποίησε και άλλα 3 έλειψαν επειδή ήταν άρρωστα.
Απο τα Προμίνι δεν είχαμε απουσίες και απο το τμήμα των Μίνι, που μπήκε στις 2.15 της Κυριακής, έλειψαν  μόνο 3 κορίτσια.
Μέσα από δυσκολίες, προχωράμε με αγώνα σε μία πολύ δύσκολη όσο και ιδιαίτερη χρονιά όπου ουσιαστικά ο ένας στηρίζει τον άλλον και όλοι μαζί τα παιδιά μας και την ομάδα μας καθώς κάνουμε αθλητισμό προετοιμάζοντας το μέλλον μέσα απο μία έντιμη σχέση ανταποδοτικότητας.