Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Μία αθλήτρια του Πορφύρα έτοιμη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Τζοάννα Παπαγεωργίου, αθλήτρια της ομάδας βόλει γυναικών του Πορφύρα, με την οποία στέφθηκε Κυπελλούχος ΕΣΠΕΔΑ πριν απο 3 χρόνια, με τη νίκη με 3-2 σετ στο κλειστό του Μοσχάτου, σε βάρος της ισχυρότατης τότε Ιριδας, έχει σοβαρές πιθανότητες συμμετοχής της, με την Χριστίνα Ρουμπάνη, ως αθλήτριες της Εθνικής ομάδας μπιτς βόλει γυναικών.
Αυτές τις ημέρες, η Τζοάννα, που ήταν προπονήτρια στις Παγκορασίδες μας και έβαλε τις βάσεις για την τωρινή, εξαιρετική, φουρνιά των κοριτσιών μας που γεννήθηκαν το 1995 και το 1996, αγωνίζεται σε τουρνουά στο Πουκέ και εν συνεχεία θα πάρει μέρος και σε άλλους αγώνες με στόχο να συγκεντρώσει πόντους με τους οποίους θα ανέβει στην παγκόσμια κατάταξη, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες παρουσίας της στο Ολυμπιακό Τουρνουά στο Λονδίνο.
Η συμμετοχή της ''Τζο'' θα κριθεί τον Ιούνιο.
Συνεχίζει ασφαλώς και ενδιαφέρεται και παρακολουθεί την ομάδα μας και φυσικά δεν βλέπει τη στιγμή να φορέσει ξανά τη φανέλα με το κοκκινόμαυρο σήμα.
Αλλωστε, η μοίρα της είναι συνδεδεμένη με ένα περίεργο τρόπο με τον Πορφύρα.
Οταν είχε υπογράψει στην ομάδα μας, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της ως παίκτρια και προπονήτρια στον Πορφύρα, σε συνδυασμό με τις προπονήσεις της στο μπιτς βόλει, στο ΣΕΦ, μετακόμισε απο το Χαλάνδρι στο Χατζηκυριάκειο.
Συμπτωματικά, λίγους μήνες μετά απο την ένταξη της στην ομάδα μας, είχαμε διαπιστώσει, ότι το σπίτι που, με δικές της ενέργειες και προσωπική έρευνα αγοράς είχε νοικιάσει,  ήταν σε κτίριο με είσοδο απο την οδό...Πορφύρα, πίσω απο το κολυμβητήριο της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων....
Ε, αν αυτό δεν είναι ένα παιγνίδισμα της τύχης, τότε ποιο είναι....

Ν.Δελ.