Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Η έρευνα για τα κινητά

Επειδή σήμερα παρουσιάζεται στον Τύπο έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Δανία και σύμφωνα με την οποία ΔΕΝ κάνουν κακό στην υγεία μας τα κινητά και ΔΕΝ προκαλούν καρκίνο στον εγκέφαλο, εμείς θα παρακαλέσουμε τα παιδιά για τα εξής.
ΜΙΛΑΤΕ όσο γίνεται ΛΙΓΟΤΕΡΟ στα κινητά.
ΕΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ κινητό, έχετε handsfree ώστε να μην ακουμπάτε τη συσκευή στα αυτιά σας.
ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ έρευνες που κανείς δε μας λέει απο ΠΟΙΟΝ έχουν παραγγελθεί.
ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ διεξάγονται με χρηματοδότηση και επί παραγγελία. Εκτός και αν είναι απο Ερευνητικά Κέντρα Πανεπιστημίων, οπότε ενδεχομένως χρηματοδοτούνται απο εθνικά ή κοινοτικά κονδύλια.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ποιά είναι η ζημιά που μας κάνουν τα κινητά.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να τα βάλει με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που σκορπίζουν εκατομμύρια ευρώ με διαφημίσεις, σε όλη την Ευρώπη.
ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ, όπως παντού, υπάρχουν συμφέροντα. Να έχετε επιφυλακτικότητα και σε κάθε πληροφορία να ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ όχι ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ αλλά απο που το έμαθε και ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ.
ΤΑ ΜΜΕ , Ο ΤΥΠΟΣ ΓΕΝΙΚΑ είναι ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ και πάντα να ενημερώνεστε αλλά το ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ και την ...αμάσητη κατάποση καλύτερα ας τα αφήσουμε για τις κατσίκες στα χωριά μας....
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ  ΟΧΙ ΤΗ....ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΤΗ...ΦΙΓΟΥΡΑ....

Ν. Δελαγραμμάτικας