Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Πρώτο τεστ για τις Παγκορασίδες μας

Η νέα ομάδα των Παγκορασίδων μας άρεσε στην Αργυρούπολη και ας έχασε με 3-0 σετ στο φιλικό που έδωσε με τον ΑΟΝΑ. Αλλωστε, στο πρώτο σετ που είχαμε προβάδισμα με 24-21, το παιχνίδι το γύρισε και το χάσαμε με 26-24 η ...παράγκα της διαιτησίας του προπονητή μας...
Σοβαρά τώρα. Τα κορίτσια μας έπαιξαν μια χαρά. Δουλεύουν συστηματικά και όλα είναι καλύτερα σε σχέση με πέρσι.
Βέβαια, με την αλλαγή στις ηλικίες, έφυγαν απο την περσινή βασική εξάδα Ανδρονίκη, Μαριάννα, Ειρήνη, Διονυσία, Πέννυ και έτσι ο προπονητής μας Γιάννης Τσουρουγιάννης φτιάχνει μία νέα ομάδα με κορίτσια που πέρσι δεν είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο.
Μάλιστα, χθες έλειψαν 4 κορίτσια απο τα οποία τα 2 ήταν στις βασικές επιλογές, κεντρικές και οι 2.
Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η babyboom ομάδα μας με μόνη...παλιά την Μαρία Δαρδακούλη, ήταν αγωνιστική, κινητική και έδειξε χαρακτήρα.
Αναφορά σε ονόματα δεν κάνουμε, κυρίως στα αναπτυξιακά, ωστόσο, αισθάνομαι ότι αξίζει ειδική μνεία για την Νίνα Πολύση που στα 14 της, μετά απο 4 χρόνια απουσίας απο το τμήμα μας, γύρισε δυνατή και μαχητική και είναι μία αθλήτρια που μέσα σε 1 μήνα έχει ρουφήξει σαν τα σφουγγάρι την γνώση που της προσφέρουν οι προπονήσεις. Μπράβο Νίνα.
Η προετοιμασία μας θα συνεχισθεί με προπονήσεις και φιλικά μέχρι τον Ιανουάριο που αρχίζει το πρωτάθλημα μας στο οποίο θα παίξουμε με 2 ομάδες καθώς είναι μεγάλη η προσέλευση των παιδιών στις Παγκορασίδες και θέλουμε να αγωνισθούν όλα.
Η μία απο τις δύο ομάδες μάλιστα θα έχει ως έδρα το σχολείο και η άλλη το ''Σαλπέας''.


Ν.Δελ.