Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Νέο τμήμα στον Πορφύρα

Κορίτσια γεννημένα το 1993, το 1992, το 1991 και το 1990, τα οποία  ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το βόλει, είτε έχουν εμπειρία στο άθλημα είτε όχι, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ.Μανώλη Κελέκο, ιδρυτή και Γενικό Αρχηγό του τμήματος βόλει γυναικών του Πορφύρα, στα τηλέφωνα που αναφέρονται πάνω αριστερά στο μπλογκ μας, ώστε να ενταχθούν στο νέο τμήμα που δημιουργείται.
Πρόκειται για τμήμα στο οποίο θα ενταχθούν αποκλειστικά κορίτσια αυτών των ηλικιών ή και άλλα που δεν επιθυμούν να ακολουθούν τη διαδικασία και τις προπονήσεις αγωνιστικού τμήματος.
Η δημιουργία αυτού του τμήματος δεν είναι καινούρια καθώς υπάρχει προηγούμενο απο τη σαιζόν 2007-2008, όταν είχαμε περίπου αντίστοιχο τμήμα στο ΣΕΦ, με προπονήτρια την Μίνα.
Στην παρούσα φάση, η σκοπιμότητα που υπαγορεύει την ανάγκη δημιουργίας του επιπλέον τμήματος, ενώ ήδη έχουμε άλλα 5, προκύπτει απο το ενδιαφέρον κοριτσιών μέσα απο τα μαίηλ που μας στέλνουν και απο τηλεφωνήματα που έχουν γίνει.
Εστω  και αν συγκεντρωθούν 8-10 κορίτσια, το τμήμα θα γίνει, καθώς δε θέλουμε να κλείνουμκε τις πόρτες του αθλητισμού σε κανένα παιδί αλλά ούτε βέβαια και να δημιουργείται η αίσθηση της αδυναμίας σε ένα παιδί που εντάσσεται σε τμήμα όπου κανονικά δεν ανήκει.
Και κανείς φυσικά δε ξέρει, ποιά θα είναι η εξέλιξη αυτών των κοριτσιών με τον ελεύθερο χρόνο, αφού οι ηλικίες αφορούν παιδιά που έχουν τελειώσει το σχολείο και είναι φοιτήτριες ή εργαζόμενες.
Η Μαρία Χατζηνικολάου άρχισε το βόλει στα 16 και έφθασε να είναι μέσα στις κορυφαίες Ελληνίδες βολειμπολίστριες.
Και ένα παιδί 18 και 19 ετών, στοιχειωδώς προσεκτικό αν είναι, εφόσον έχει χρόνο ώστε να προπονείται, μπορεί να ανταποκριθεί και να προοδεύσει, συνδυάζοντας την άθληση με το χόμπυ του.